7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Bajden budala niske inteligencije, imbecil lišen elementarnih kvaliteta ljudskog bića"

Izvor: Foto: Beta/AP

Svijet

Comments 0

"Bajden budala niske inteligencije, imbecil lišen elementarnih kvaliteta ljudskog bića"

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Sjeverna Koreja označila bivšeg potpredsjednika SAD Džoa Bajdena kao "budalu niske inteligencije" i "imbecila lišenog elementarnih kvaliteta ljudskog bića".

Takve ocjene stižu kao reakcija na ranije izjave Boltona, sada predsjedničkog kandidata za naredne izbore u SAD, koji je nazvao sjevernokorejskog lidera Kim Džong Un-a tiraninom.

Korejska centralna novinska agencija saopštila je da je Bajden uvrijedio vrhovno rukovodstvo zemlje i počinio "ozbiljnu politički motivisanu provokaciju koja se ne može tolerisati" protiv Sjeverne Koreje, prenosi AP.

Bajden je tokom kampanje u Filadelfiji, u subotu optužio predsjednika Donalda Trampa da se slaže s "diktatorima i tiranima" kao što su Kim i ruski predsjednik Vladimir Putin.

"Ono što je on izgovorio samo je sofizam imbecila lišenog elementarnih kvaliteta ljudskog bića, a kamoli političara", prenijela je KCNA.

Agencija dodaje i da se ne isplati nadati se nečemu u njegovoj kandidaturi i da ga prati sumnja da je budala niskog koeficijenta inteligencije.

"Ipak, sebe hvali kao najpopularnijeg predsjedničkog kandidata. Ovo je dovoljno da se i mačka nasmije", kaže se u izvještaju agencije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR