14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tramp bijesan

Izvor: Foto: EPA

Svijet

Comments 0

Tramp bijesan

Izvor: b92

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Predsjednik SAD Donald Tramp je izrazio bijes zbog spekulacija oko njegovog zdravstvenog stanja poslije neplanirane posjete vojnoj bolnici u Vašingtonu. 

Sedamdesetrogodišnji američki predsjednik u subotu je otišao u bolnicu Volter Rid zbog godišnjeg pregleda, prema navodima Bijele kuće.

Ta posjeta koja nije najavljena unaprijed i koja je uslijedila samo devet mjeseci poslije prethodne pokrenula je niz pitanja u javnosti.

Tramp se na sastanku sa članovima svoje vlade u Bijeloj kući požalio danas kako ga je supruga pitala kad se vratio od doktora da li je u redu, i da se govori da je imao srčane probleme.

"Bio sam tamo kratko, rutinski, obavio sam dio (ljekarskih pregleda), ostatak ću obaviti u januaru", dodao je Tramp i počeo da osipa paljbu na medije.

"Ti ljudi su bolesni! Mediji u ovoj zemlji su opasni. Mi nemamo slobodu štampe ovih dana imamo suprotno. Imamo korumpirane medije i nadam se da će se osvijestiti jer je to jako loše i jako opasno za našu zemlju", rekao je on.

Ljekar Bijele kuće je kasno sinoć izdao saopštenje u kome je naveo da uprkos određenim spekulacijama Tramp nije osjetio bol u grudima i da nije dijagnostikovan niti liječen usljed nekih urgentnih problema.

Prilikom Trampovog prethodnog pregleda u februaru doktor Šon Konli je rekao da je njegov čuveni pacijent u "vrlo dobrom zdravstvenom stanju".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR