23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Eskobar dobio nasljednika: Aleksandar Kasanof novi zamjenik pomoćnika sekretara SAD za Evropu i Evroaziju

Izvor: Antena M/Foto: Dragan Tomašević

Svijet

Comments 1

Eskobar dobio nasljednika: Aleksandar Kasanof novi zamjenik pomoćnika sekretara SAD za Evropu i Evroaziju

Izvor: Kosovo online

Autor: Antena M

  • Viber

Stejt department je objavio da će novi zamjenik pomoćnika sekretara u Birou za evropska i evroazijska pitanja umjesto Gabrijela Eskobara biti Aleksandar Kasanof.

Kako se navodi u saopštenju, Kasanof je prethodno obavljao funkciju pomoćnika bivšeg podsekretara za politička pitanja Viktorije Nuland i vršioca dužnosti podsekretara za politička pitanja Džona Basa.

„Saša je radio u Irskoj, Turkmenistanu, Čileu i Ukrajini. Dobio je nagradu Džejms Klement Dan za zasluge na radu kao politički savjetnik u američkoj ambasadi u Kijevu tokom Majdanske revolucije i ruske invazije na Ukrajinu koja je uslijedila“, navodi se u saopštenju Stejt departmenta.

Njegovi zadaci u Vašingtonu uključuju funkciju direktora Kancelarije za globalnu politiku i programe u Birou za međunarodne narkotike i poslove sprovođenja zakona, zamjenika direktora osoblja Izvršnog sekretarijata („Linija“), direktora Kancelarije za istočnoevropske poslove i Zamjenik direktora Kancelarije za pitanja Kavkaza i regionalne konflikte.

Kasanof je završio Nacionalni ratni koledž, školu za napredne međunarodne studije Džon Hopkins i Hamilton Koledž. Govori francuski, italijanski, ruski i španski.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

d vujicic

Ovđe kao i svuđe u svijetu pah amerikana i njeni "mirotvorci" nikada nikoga pomirila ali je svojski pripomogla da krvavi sukobi nastanu i traju,sve zbog njihovog golog ekonomskog interesa.