23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Portparol Kremlja: Za nas Tramp nije drugačiji od bilo koga drugog

Izvor: Arhiva

Svijet

Comments 0

Portparol Kremlja: Za nas Tramp nije drugačiji od bilo koga drugog

Autor: Antena M

  • Viber

Kremlj je pozdravio tvrdnju Donalda Trampa da Rusija predstavlja "ratnu mašinu" koja je porazila francuskog cara Napoleona Bonapartu i nacističkog lidera Adolfa Hitlera, ali je poručio da to ne utiče na pozitivniji stav Moskve o bivšem predsjedniku SAD.

Nedavno je Donald Tramp izjavio da je u razgovoru sa ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim ocijenio da je neophodno okončati rat Rusije i Ukrajine.

Tramp je naveo da je Zelenskom rekao: „Suočeni ste sa ratnom mašinom. To je što oni rade – ratuju. Pobijedili su Hitlera i Napoleona. Moramo da završimo ovaj rat“.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je ocijenio da bi bilo korisno da većina Amerikanaca poznaje slavne stranice ruske istorije.

„Vjerovatno mali broj običnih Amerikanaca i predstavnika takozvanog političkog establišmenta dobro poznaje istoriju Rusije“, rekao je Peskov.

Peskov je dodao da je Tramp predstavnik američke političke elite koja je izložena totalnom antiruskom sentimentu, javlja Rojters.

„Kada je Tramp bio predsjednik SAD, Amerikanci su uveli ogroman broj sankcija Rusiji. Što se toga tiče, za nas Tramp nije drugačiji od bilo koga drugog“, rekao je Peskov.

On je dodao da Tramp možda pokazuje malo više političke mudrosti što se tiče održavanja kanala za dijalog, ali da to nema poseban uticaj na bilo šta.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR