14 °

max 23 ° / min 14 °

Petak

20.09.

23° / 14°

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

22° / 16°

Srijeda

25.09.

18° / 15°

Četvrtak

26.09.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Povrijeđen sin Anđeline Džoli i Breda Pita

Izvor: Screenshot YT

Svijet

Comments 0

Povrijeđen sin Anđeline Džoli i Breda Pita

Izvor: Blic.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Paks Džoli-Pit hospitalizovan je nakon što je navodno zadobio povredu glave u strašnoj saobraćajnoj nesreći. Ovaj 20-godišnjak vozio je električni bicikl u Los Anđelesu kada se naglo zabio u zadnji dio automobila, rekli su istražitelji za američki TMZ.

Paks Džoli Smit, usvojeni sin Anđeline Džoli i Breda Pita, nije nosio kacigu u trenutku nesreće, a bolnička ekipa je odlučila da ga hitno prebaci u bolnici nakon što se požalio na bol u glavi.

Nezgoda se odigrala oko 17 časova na Bulevaru Los Feliz, gdje je u tom periodu svakodnevno u toku ogroman saobraćajni špic. Izvori iz policije otkrili su da je dolazio do raskrnice kada je biciklom udario u zadnji dio automobila koji se već zaustavio zbog crvenog svijetla na semaforu.

Svjedoci su istakli da se Paks žalio na bol u kuku i da je izgledalo kao da je povrijedio glavu prilikom sudara.

Izvori su kasnije za TMZ potvrdili da je Paks u stabilnom stanju nakon hospitalizacije, iako ozbiljnost njegovih povreda još uvijek nije tačno poznata. Međutim, dodali su da bi mladić mogao da bude pušten kući u ponedjeljak uveče, samo nekoliko sati poslije nesreće.

Ovaj 20-godišnjak je posljednjih mjeseci u nekoliko navrata primijećen kako vozi električni bicikl, pa je jasno da je to njegov omiljeni način prevoza, no jasno je da su nezgode moguće, kao što je slučaj i sa električnim trotinetima, vespama i ostalim vozilima tog tipa.

Podsjetimo, Anđelina Džoli je Paksa usvojila 2007. u sirotištu u Vijetnamu kada je imao tri godine. Njegova biološka majka bila je heroinska zavisnica koja ga je ostavila u domu još dok je bio novorođenče. Već 2008. usvojio ga je i Bred Pit, ali otac i sin danas su otuđeni. Zapravo, Paks je od svo šestoro djece bivših supružnika napadao oca, nazvavši ga "seonjom svjetske klase" zbog koje njegova djeca drhte od straha.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR