20 °

max 21 ° / min 15 °

Petak

20.09.

21° / 15°

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

22° / 16°

Srijeda

25.09.

18° / 15°

Četvrtak

26.09.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dok protesti bukte u Venecueli, Maduru čestitaju Vučić, Putin, Si

Izvor: schreenshot

Svijet

Comments 1

Dok protesti bukte u Venecueli, Maduru čestitaju Vučić, Putin, Si

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Dok dio naroda demonstrira sumnjajući u izbornu pobjedu Nikolasa Madura, aktuelni predsjednik Venecuele zahvalio se na podršci državnicima koji su mu prvi čestitali izborni rezultat. Među njima su Aleksandar Vučić, Vladimir Putin, Si Đinping, predstavnici Irana i Gvineje Bisao.

„Izražavam zahvalnost predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću na emotivnim riječima podrške, poštovanja i lijepih želja za našu otadžbinu, koja ide ka budućnosti rasta, mira i spokoja. Nastavićemo sa stalnim radom za dobrobit našeg naroda“, napisao je Nikolas Maduro na X-u.

U dokumentu koji je dodao u svojoj objavi, a koji je potpisao Vučić 29. jula, navodi se:

„Vaša ekselencijo, želim da vam uputim svoje čestitke na izbornoj pobjedi. Vremena u kojima živimo svakako nisu laka i želim vam uspjeh u profesionalnim poduhvatima i izazovima u vođenju Bolivarske Republike Venecuele. Dozvolite mi da istaknem koliko sam zadovoljan našom saradnjom, posebno našom direktnom komunikacijom, jer sam mnogo naučio iz našeg telefonskog razgovora, kada smo imali prilično plodnu razmjenu. Veoma cijenimo poštovanje principa međunarodnog prava u Venecueli, Povelje UN, Rezolucije 1244 SB UN, a time i teritorijalnog integriteta i suvereniteta Republike Srbije. Koristim ovu priliku da vam, Vaša Ekselencijo, uputim svoje čestitke, kao i moje srdačne pozdrave i uvjeravanja u moje najveće poštovanje.“

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

Zar je Dodik zaboravio da mu čestita?