25 °

max 25 ° / min 14 °

Nedjelja

22.09.

25° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

22° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 15°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kamala Haris suzila izbor za potpredsjednika na dva kandidata

Izvor: EPA-EFE

Svijet

Comments 0

Kamala Haris suzila izbor za potpredsjednika na dva kandidata

Izvor: Danas.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Kandidatkinja demokrata na predsjedničkim izborima u novembru Kamala Haris suzila je svoju potragu za potpredsjedničkim kandidatom na dva imena – guvernera Pensilvanije Džoša Šapiroa i guvernera Minesote Tima Volca, izjavila su danas tri izvora upućena u tu proceduru.
 
Očekuje se da će Haris, aktuelna potpredsjednica SAD, objaviti svoj izbor do utorka, uoči njenog prvog zakazanog javnog pojavljivanja sa svojim kandidatom za potpredsjednika na Univerzitetu Templ u Filadelfiji, javlja Rojters, navodeći ocjenu svojih izvora kako je nejasno da li je donijeta konačna odluka.

Skupom u Filadelfiji počeće petodnevni obilazak sedam gradova u državama u kojima će se vjerovatno odlučiti o ishodu predsjedničkih izbora 5. novembra.

Prethodno se nagađalo o šestorici kandidata – četvorici guvernera, senatora i sekretara kabineta u Bajdenovoj administraciji.

Haris je prekinula potragu intervjuišući tri glavna kandidata – Volca, Šapiroa i američkog senatora Marka Kelija iz Arizone – u svojoj rezidenciji u Pomorskoj opservatoriji u nedjelju, rekli su izvori Rojtersa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR