20 °

max 23 ° / min 17 °

Petak

11.10.

23° / 17°

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

24° / 14°

Utorak

15.10.

22° / 15°

Srijeda

16.10.

23° / 15°

Četvrtak

17.10.

21° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tramp: Izrael treba da gađa iransku nuklearnu infrastrukturu

Izvor: EPA-EFE

Svijet

Comments 1

Tramp: Izrael treba da gađa iransku nuklearnu infrastrukturu

Izvor: Index

Autor: Antena M

  • Viber

Republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Tramp sinoć je rekao da Izrael treba da cilja nuklearnu infrastrukturu Irana, nakon što je aktuelni demokratski predsjednik Džo Bajden rekao da bi na mjestu Izraela "razmislio" o gađanju iranskih naftnih postrojenja.

Tenzije između Irana i Izraela su na visokom nivou, dok Izrael važe opcije kako će odgovoriti Teheranu na napad balističkim projektilima, koji je Iran izveo u utorak kao odgovor na izraelsku vojnu akciju u Libanu.

Bajden je ranije rekao da bi na mjestu Izraela "razmislio o alternativama gađanju naftnih postrojenja", dodavši da Izrael još nije odlučio kako će izvesti protivnapad te da se o tome "još raspravlja".

Tramp je kasnije u Sjevernoj Karolini kritikovao Bajdena i otišao korak dalje sugerišući da bi Izrael trebalo "prvo da gađa nuklearnu" infrastrukturu, a o ostalom "brinuti kasnije", navodi agencija "France Presse".

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Ladja

Izrael planira da baci Atomsku bombu na Iran a onda ce da kaze da su gadjali Nuklearnu Iinfastrukturu i da su eksplodirale Iranske buklearni reaktori. Osovina zla Izrael ne miruje.