16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić: Nećemo ići tenkovima na Crnu Goru

Izvor: Foto: Beta

Region

Comments 16

Vučić: Nećemo ići tenkovima na Crnu Goru

Izvor: Pobjeda

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da se uvijek trudio da izbjegne da kaže teške riječi o situaciji u Crnoj Gori, već se kako kaže, trudio da pomogne srpskom narodu.

Ističe i da neće tenkovima ići na Crnu Goru, već će razgovorom sa vlastima u Crnoj Gori, pokušati da postignu dogovor. 

-Uložili smo tri i po miliona u srpsku kuću, uložili smo novac u održavanje i rad srpskih institucija – kazao je Vučić u emisiji Hit tvti na Pink televiziji.

Dodao je da jedina zemlja u kojoj nije bio u zvaničnoj posjeti upravo Crna Gora.

-Nijesam upravo bio iz tih razloga, jer poštujem njihovu nezavisnost i suverenit – naveo je Vučić, dodajući da su i on i crnogorski predsjednik Milo Đukanović znali dam postoje stvari oko kojih nijesu saglasni.

-Ja nijesam krio svoj drugačiji stav. I Đukanović je iznio njegov stav i ja dalje ne znam sta bismo mogli tu da razgovoramo. Možda je neko moj stav doživio kao oštar, ali ja mislim da je otvoren i iskren. Nijesam ništa slagao, žao mi je što se vladajuća partija naljutila, izašli su sa težim riječima. Ja sam spreman da razgovaram sa Đukanovićem, ali svoj stav neću mijenjati kao ni on svoj – istakao je Vučić.

On je upitao i međunarodnu zajednicu po kojoj logici Albanci u Makedoniji imaju veća prava od Srba u Crnoj Gori.

-Ako ima međunarodna zajednica neki racionalan odgovor, neka mi ga ponudi ako ga nema, moraće da mi ga ponudi – dodao je on.

- Tenkovima da idem na Crnu Goru, neću. Hoću da razgoravamo, da pravimo dogovore ali koje neće ici na uštrb Srba – kazao je srpski predsjednik.

Komentari (16)

POŠALJI KOMENTAR

Djordje

Ne laprdaj Ustahije,bolje se sjeti sto su tvoji radili,da su vas Srbi pregazili dva puta uzduz i poprijeko malo bi bilo sto ste vi Ustase radili. Odakle ti moralno pravo da otvaras ta gubava usta. Vazda ste bili podmukli.

58SINDON

O CEMU SE CETNIK VUCIC PRICA. CETNICKI SRBIJANCI JESU UBILI I NAPALI TENKOVIMA U HRVATSKU, NA BIH I KOSOVU ONI BI MOGLI NAPASTI NA CRNU GORU. DA SE NASI DRAGI CRNOGORCI PROBUDE I NE DOZVOLE DA SE ZAUZIMAJU CJELOVITU NASU CRNU GORU.

Somun

pa kao mlađi si išo tenkovima u HR, vratio si se traktorima,opet bi ti no nemaš belegiju sokole,kao ni ovi tvoji odojci,znamo da bi koristili srbe iz bosne no i njih je sve manje,a zaposjeli su beligrad pa što im više treba.