16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Evakuisano 20 osoba, među njima petoro djece, jedna osoba preminula kod Sjenice

Izvor: Screenshot You Tube

Region

Comments 0

Evakuisano 20 osoba, među njima petoro djece, jedna osoba preminula kod Sjenice

Izvor: Beta/N1

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Tokom protekle noći, na putu Novi Pazar – Sjenica, pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Novi Pazar evakuisali su 20 osoba iz zavijanih automobila, među kojima je bilo petoro djece, a pretragom terena pronađeno je beživotno tijelo starijeg muškarca u jednom zavijanom automobilu, saopštio je MUP Srbije.

U mjestu Zarožje kod Bajine Bašte, vatrogasci-spasioci su intervenisali prilikom oslobađanja vozila iz sniježnih nanosa, dok su na Ignjevači u Mokroj Gori evakusiali petoro djece iz zavijanog autobusa, navedeno je u saopštenju. 

Kako javlja agencija Beta, iz automobila koji je poslije više sati ostao bez goriva, zavijanom na putu Duga Poljana - Sjenica, spašena je majka i četvoro djece, a prema prvim informacijama, njihovo zdravstveno stanje je dobro.

Rano jutros, u automobili Lada Niva, u reonu sela Sušica nadomak Sjenice, pronađeno je beživotno tijelo starijeg muškarca. Još nije poznat uzrok smrti.

U mjestu Varda kod Kosjerića, vatrogasci-spasioci su evakuisali osam osoba iz zavijanih područja i oslobodili pet vozila iz sniježnih nanosa.

Zbog sniježnih nanosa i neprohodnih puteva, na teritoriji opštine Crna Trava proglašena je vanredna situacija.

Nakon gotovo 15 sati, snijeg je na Pešterskoj visoravni jutros prestao da pada, a smirio se i vetar koji je pravio ogromne probleme i otežavao rad na čišćenju puteva.

Nadležni najavljuju da su ekipe od jutros na terenu i da povoljne vremenske prilike koriste da očiste prioritetne putne pravce.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR