11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dodik: Dolazak Đukanovića dodatno bi ponizio srpski narod

Izvor: Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Region

Comments 1

Dodik: Dolazak Đukanovića dodatno bi ponizio srpski narod

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da nije trenutak za dolazak predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u tu zemlju jer bi “dodatno ponizio srpski narod”.

“U uslovima kada našem narodu uzimate dostojanstvo i pokušavate oduzeti imovinu u Crnoj Gori nije prihvatljiv dolazak predsjednika te zemlje kako bi odavde slao poruke protiv srpskog naroda”, rekao je Dodik u intervjuu beogradskoj Politici.

Prema njegovim riječima, situacija u Crnoj Gori je “nepravedna” za Srbe, a “mirni protesti koji se dešavaju su odbrana od jedne osione državne odluke koja nije uvažavala bazične interese tih ljudi”.

On je rekao da vjeruje da je moguće da se to pitanje riješi tako što će se taj zakon poništiti, a potom ući u proces da bi se rješavalo demokratski, navodeći i da podržava “pravedne” zahtjeve Srpske pravoslavne crkve.

“Za Srbe na ovim prostorima je najvažnije da nema rata. Priče o ratu u BiH su obična podvala, ako u tome ne učestvuje NATO ili neko sa strane. Kako bi Bošnjaci napali i s čim, kako bi donijeli odluku”, rekao je Dodik.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

gradjanka

Sta ti imas sa crnogorskom imovinom? Ko si ti, Dodigu, te se petljas u crnogorske poslove? Hljeb i so smo dali tvojim izbjeglicama koji se danas okrecu protiv nas koji smo im pruzili ruku spsasa, neka im Bog oprosti nezahvalnost!