16 °

max 21 ° / min 16 °

Petak

18.10.

21° / 16°

Subota

19.10.

21° / 16°

Nedjelja

20.10.

21° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

20° / 14°

Srijeda

23.10.

21° / 13°

Četvrtak

24.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milan Radoičić preuzeo na sebe svu odgovornost za Banjsku

Region

Comments 4

Milan Radoičić preuzeo na sebe svu odgovornost za Banjsku

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić preuzeo je na sebe cjelokupnu odgovornost za dešavanja u selu Banjska na sjeveru Kosova, navedeno je u izjavi koju je medijima pročitao njegov advokat Goran Petronijević.

„Obavještavam javnost da sam zajedno sa mojim sunarodnicima dana 24. septembra došao na sjever Kosova i Metohije u predjelu Banjske“, naveo je Radoičić u izjavi.

Kako dodaje, razlog njegovog vraćanja na Kosovo bio je da „ohrabri narod u otporu režimu Aljbina Kurtija“.

Radoičić je u izjavi istakao da u tome nije imao nikakvu pomoć vlasti iz Beograda, niti ih je o svojim namjerama obavijestio jer su se već ranije razišli u određenim stavovima.

„Obavještavam sve dežurne progonitelje srpskog naroda, da sam lično obavio sve logističke pripreme za odbranu srpskog naroda od okupatora, a ovaj čin nema nikakve veze sa mojim ranijim političkim angažmanom. O ovome nisam obavještavao nikoga od vlasti Srbije i lokalnih struktura, niti sam od njih imao bilo kakvu pomoć jer smo do tada već imali razlike u stavovima“, navodi se u pisanoj izjavi Radoičića.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

babajaga

Pih, kakve lazi mozete samo ”vi srbi”da lansirate!!Zaista u lazima vam nema konkurencije!!!Pretjerali ste sa vasim sirenjem serbije, zelite mnogo!! Vi bi gdje god ima srbina da dio pripojitesrbiji!!Nemere to tako srbocetnici!!Zidajte srbiju na sprat bice vam visocija,mnogo nisko ste je spustili!!!

nenad_mne

Pa da li se to može okarakterisati kao terorizam? Sada ispričaj odakle ti naoružanje i oprema, sa koje pijace!? Vučićev Prigožin!?

Obrad

Kako da ne, Svi ti sve vjerujemo. Uteka si ka zec u šumu kad je zagustilo.