23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sarajevo: Dva učenika izbodena, treći osnovac uhapšen

Izvor: Radio Sarajevo, ilustracija

Region

Comments 0

Sarajevo: Dva učenika izbodena, treći osnovac uhapšen

Izvor: Radio Sarajevo

Autor: Antena M

  • Viber

 
Dva učenika devetog razreda Osnovne škole “Behaudin Selmanović” u Sarajevu  zadobila su povrede oštrim predmetom, a maloljetni izvršilac, pomenutog djela, takođe učenik devetog razreda je uhapšen u popodnevnim satima, saopšteno je iz MUP-a KS.

 “Danas oko 13.15 sati, osoblje Osnovne škole ‘Behaudin Selmanović’ obavijestilo je PU Novi Grad da je jedan učenik zadobio povredu oštrim predmetom, a koju mu je u školskom prostoru nanio njegov vršnjak, takođe učenik”, navodi se u saopštenju.

Povrijeđenom učeniku je, kako se dodaje, pomoć ukazana na KCUS, gdje su mu konstatovane teške povrede i gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

 “Povredu oštrim predmetom je zadobio još jedan učenik IX razreda i njemu su konstatovane lakše povrede”, navodi se u saopštnju u kojem se dodaje da je uviđajem rukovodila tužiteljka Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

“U poslijepodnevnim satima, maloljetni izvršilac je lišen slobode zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela Ubistvo u pokušaju i Lakša tjelesna povreda i nad njim se vrši kriminalistička obrada”, precizira se u saopštenju MUP-a KS.

Kako su istakli u saopštenju, s obzirom na činjenicu da je riječ o maloljetnicima, Uprava policije i KTKS više detalja neće saopštavati.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR