23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Opozicija u Srbiji: Od večeras je Niš slobodan grad, SNS je pao

Izvor: N1

Region

Comments 2

Opozicija u Srbiji: Od večeras je Niš slobodan grad, SNS je pao

Autor: Antena M

  • Viber

Dr Dragan Milić izjavio je da je od danas Niš slobodan grad i poručio - nemojte da se igrate s voljom Nišlija. "Oni su pali, to je sve što mogu da poručim", rekao je Đorđe Stanković iz Biramo Niš.

 Obraćajući se na trgu u Nišu, rekao je da je bitka bila potpuno neravnopravna.

„“Mi smo imali kampanju koja je koštala oko 400 do 500 hiljada dinara. Imali smo na RTS-u 24 sekunde prikazivanja naše grupe i toliko smo procenata dobili. Dobro je što nisu dali 35 sekunde jer bi imali 35 odsto“, naveo je Milić Od večeras nikada više nevidljiva beogradska ruka neće upravljati našim gradom, Nišlije će se pitati šta i ko“, rekao je.

Naveo je da se nekoliko mjeseci vrši brutalna kampanja protiv njega i Đorđa Stankovića iz Biramo Niš. „Crta nam se meta na čelo, priča se da smo agenti CIA“, naveo je.

Rekao je da njima jedan jedini interes njihov grad i da tu nema pogađanja. „Pošto je mogo puta govoreno da smo nečiji trojanski konj, ovoga puta izjavljujem – neće biti nikakve saradnje sa SNS“, dodao je.

Naveo je da Niš traži da bude bolje, pristojnije mjesto. „Nemojte da se igrate s voljom Nišlija. Pobijedili su sve Nišlije i Nišlijke jer su željeli slobodu i ona je došla“.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Boban

Cestitam za slobodu mnogo ste se borili ali od koga....mozda od Beograda provncijske zavrzlame ....sad cete nadam se bolje ziveti slibodni i cili poletite Nislije u Evropu tamo vas cekaju kaf ste uradili tako veliku stvar. BRAVO. ..

Svašta

.....i onda je mrmot zavio čokoladu.