22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šokantan iskaz osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić: Tvrdi da djevojčicu nikada nije vidio!?

Region

Comments 0

Šokantan iskaz osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić: Tvrdi da djevojčicu nikada nije vidio!?

Izvor: Blic

Autor: Antena M

  • Viber

Saslušanje Srđana Jankovića, jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2) danas je trajalo tri sata a kako "Blic" saznaje, on je na saslušanju negirao izvršenje krivičnog djela koje mu se stavlja na teret i rekao da nije učestvovao u ubistvu djevojčice.

Janković je dva mjeseca ćutao o ubistvu djevojčice, a onda je njegov branilac obavijestio tužilaštvo da će osumnjičeni ispričati sve.

Međutim, iako je sve ukazivalo da će ukazati šta se desilo Danki Ilić, kao i gdje je njeno tijelo, s obzirom na to da je Dejan Dragijević ranije priznao zločin i do detalja ga opisao, bez navođenja gdje se nalazi tijelo djevojčice, on je šokirao sve - negirao je izvršenje krivičnog djela i naveo da djevojčicu nikada nije vidio?!

To je Blicu potvrđeno i iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru odakle je dostavljen sljedeći odgovor:

"Danas, 04.06.2024. godine, u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, saslušan je osum. Srđan Janković, koji je u potpunosti negirao izvršenje krivičnog djela."

Podsjetimo, dvogodišnja djevojčica Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Policija je nakon deset dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija uhapsila Srđana Jankovića iz sela Luka i Dejana Dragijevića iz sela Zlot.

Kako su zvaničnici saopštili, Janković je vozio službeni automobil kojim je udario djevojčicu, međutim, on nije ni znao da je to uradio dok mu Dragijević, koji je bio na mjestu suvozača, to nije rekao.

Nakon toga, devojčicu su navodno ubacili u automobil misleći da je mrtva, a kada se Danka probudila, Dragijević ju je udavio.

Njeno tijelo, prema dosadašnjim informacijama, bacili su na deponiju.

Do sada, tijelo djevojčice Danke nije pronađeno.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR