21 °

max 27 ° / min 19 °

Srijeda

03.07.

27° / 19°

Četvrtak

04.07.

28° / 18°

Petak

05.07.

30° / 17°

Subota

06.07.

31° / 20°

Nedjelja

07.07.

33° / 21°

Ponedjeljak

08.07.

35° / 23°

Utorak

09.07.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SRBIJA kao KURVA – tvrdi TV iz Rusije (video)

Region

Tag Gallery
Comments 2

SRBIJA kao KURVA – tvrdi TV iz Rusije (video)

Autor: Antena M

  • Viber

Priredio: V.J.

Da li je za vas Srbija još bratska zemlja? Da li još uvijek smatrate da mora da nas boli glava o sudbini Srbije? pitao je svoje ruske gledaoce Sergej Mardan, uticajni kremaljski propagandista, a komentarišući da je iz Srbije preko posrednika dostavljen za odbranu Ukrajine vojni materijal u vrijednosti oko 800 miliona eura.

Mardan je na TV „Соловьёв Live” u emisiji „Мардан” 22. juna o.g. kazao:

„SRPSKI MECI, ponavljam: srpski meci, UBIJALI RUSKE VOJNIKE!”

„Srbija? Znate za tu zemlju. Oh, bratuški naši, Gospodi pomiluj, pravoslavni narod, srpski jezik praktično kao ruski… Ma nemoj!”

„To su savršeno DEBILNE PANSLOVENSKE IDEJE, koje su bujale za vrijeme cara Aleksandra II”, nastavio je Mardan. „Rusija je nekoliko puta ratovala za narode Balkana za šta, s kojim ciljem smo mi ratovali s Otomanskom carevinom za oslobođenje narodâ Balkana, meni nije do danas jasno”.

„A ti SRBI? Pa zbog njih je počeo Prvi svjetski rat, a TADA POČINJE RASPAD RUSKE CAREVINE”. 

„Raspale su se i neke druge imperije, istina, ali one me mnogo manje interesuju. Mene interesuje samo tragična sudbina Ruske imperije, koja je stupila u za nju nepotrebnu, iracionalnu savezničku vojnu zato što je bilo potrebno zaštititi nekakvu PROKLETU SRBIJU”.

„Što imamo sada? ‘Financial times’ piše o tome da je Srbija s početkom 2022. eksportovala na Zapad naoružanje od oko 800 miliona eura. Đe je završilo to naoružanje vi to vrlo dobro znate. Tom municijom se pucalo po ruskoj vojsci u Rabotinu, Bahmutu, Soledaru… po cijelome frnotu”.

„VUČIĆ se ne trudi da to makar opovrgne. Kaže: da, odbrambena industrija je važan dio srpske ekonomike, ali mi nijesmo dostavljali municiju ni Rusiji ni Ukrajini, nego našim partnerima, SAD i Evropi, a kuda je potom završila, to nije naše djelo, to nas uopšte ne interesuje”.

„Postavite sebi pitanje, veoma prosto: Da li je za vas poslije ove vijesti Srbija bratska zemlja, da li još uvijek smatrate da mora da nas boli glava o sudbini Srbije?” pitao je Mardan gledaoce TV „Соловьёв Live”.

„Ne znam za vas, ali mene, kao privatno lice: Srbija, uopšte ne interesuje me”. 

„Čini mi se da je ponašanje SRBIJE u ovome slučaju ponašanje kao posljednje KURVE”. 

Ah, 800 miliona eura su im trebali? Ozbiljno! Mi smo na kraju krajeva kupovali municiju od Śeverne Koreje. Da li su Srbi mogli to nama da prodaju? Mogli su, odgovaram, mogli ali, prosto, nijesu šćeli. Pravdali se da nijesu mogli, imaju problem s tranzitom, sankcije”...

Ma koga zanimaju vaši problemi, srpski drugovi!” nastavio je Mardan.

Vi ste ZARADILI 800 miliona eura NA RUSKOJ KRVI, kao što su to obično radili naši takozvani saveznici, ‘braća’ i ostali tokom beskonačno mnogo godina”

Ja, kad čujem priče da smo mi dužni nekog da pomognemo, znači li da mi moramo da zaboravimo stare uvrede zato što jesmo imperija”, rekao je Mardan. Slušajte, imperije jesu te kojima se plaća, a nijesu naivčine koje svaki put plaćaju IZDAJNICIMA koji će ih izdati i prodati”.

Napominjemo, YouTube blokirao je u martu 2022. programe TV „Соловьёв Live”, jedne od medijskih platformi režima Putina, čiji je vlasnik, Vladimir Solovjov, sankcionisan od strane Evropske unije: zabranjen mu ulazak u zemlje EU i zamrznuta sva njegova imovina u EU. 

Cjelokupnu emisiju „Марданs brutalnim osvrtom na Srbiju i Srbe moguće je pogledati na platformi RUTUBE (rutube.ru).

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Libero

Svakoga su prodali a majku rodjenu,

LFC

I mi smo kroz istoriju dobro osjetili tu "bratsku" ljubav.