22 °

max 25 ° / min 18 °

Utorak

02.07.

25° / 18°

Srijeda

03.07.

27° / 16°

Četvrtak

04.07.

27° / 17°

Petak

05.07.

30° / 17°

Subota

06.07.

31° / 20°

Nedjelja

07.07.

32° / 21°

Ponedjeljak

08.07.

33° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić najavio dolazak u Crnu Goru: Najbolje bi bilo da to bude na Petrovdan

Region

Comments 12

Vučić najavio dolazak u Crnu Goru: Najbolje bi bilo da to bude na Petrovdan

Izvor: Pobjeda/Prva

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je spreman da posjeti Crnu Goru tokom jula na poziv lidera prosrpskih partija u našoj državi.

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić kazao je sinoć da je pozvao rukovodstvo Srbije i Republike Srpske da dođu u Crnu Goru 12. jula, na Petrovdan kako bi poslali “poruku zajedništva”.

Vučića je u posjetu ponovo, uživo u programu TV PRVA, pozvao lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević, ističući da bi volio da Vučić dođe u Berane da posjete Hram svetog Simeona Mirotočivog.

“Najbolje bi bilo da to bude Petrovdan, ali moramo vidjeti ko će u tom periodu biti od gostiju ovdje”, rekao je Vučić, odgovarajući na poziv Kneževića.

Vučić je prokomentarisao usvajanje Rezolucije o genocidu u sistemu logora Jasenovac, Dahau i Mauthauzenu, izvinjavajući se što nije vjerovao da se to mođe desiti.

“Jesu oni to zakukuljili i zamumuljili sa dodavanjem Dahaua i Mauthauzena i nema u tekstu skoro ništa, ali nije mi teško da kažem: “Izvinite, čestitam””, rekao je Vučić za TV Prva.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Klapac

Nadamo se da će biti pametan pa da ne dolazi.

jovan j.

Datum je dobro odabran. Na taj dan 41 Crna Gora je predata fašistima na upravu. Śutradan je buknuo ustanak protiv fašizma, prvi u porobljenoj Evro pi. Sad je potpuno jasno, Vučić želi da izazove 13 jul na ustanak da bi izazvao krvoproliće. Želi da mi budemo krivi za njegove podle podvale.

Javor

Tamo đje bude najavio dolazak, zdrava C. Gora bi trebala da se okupi, bar nekoliko desetaka iljada, da, okrenuvšimu leđa daju do znanja da je nepoželjan u C. Gori.