24 °

max 24 ° / min 16 °

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

19° / 16°

Srijeda

25.09.

21° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stano: Zatvaranje pošti i otvaranje mosta na Ibru vode u nove sankcije Kosovu

Region

Comments 3

Stano: Zatvaranje pošti i otvaranje mosta na Ibru vode u nove sankcije Kosovu

Izvor: Kossev

Autor: Antena M

  • Viber

Portparol EU Peter Stano izjavio je danas da nastavak jednostranih akcija, zatvaranje poslovnica Pošte Srbije i otvaranje glavnog mosta na Ibru vodi u nove sankcije Kosovu i da su tu poruku vlastima u Prištini prenjeli ne samo zvaničnici EU već i drugih međunarodnih partnera.

„Ne samo EU, već svi međunarodni parneri na Kosovu govore administraciji u Prištini da se ne upušta u ove ozbiljne, kontraproduktivne, negativne, jednostrane, nekoordisane akcije. Nadamo se da će oni napokon čuti ovu poruku i da će nas zaustaviti da uspostavimo mjere koje bi bile odgovor ukoliko se situacija ne promjeni“, kazao je Stano na konferenciji za novinare.

Komentarišući zatvaranje filijale Pošte Srbije na sjeveru Kosova i otvaranje glavnog mosta na Ibru, Stano je rekao da je EU povodom ova dva pitanja posljednja dva dana bila više nego jasna da ne odobrava takvu jednostranu akciju Prištine.

On je objasnio da su mjere protiv Kosova i dalje na snazi i da su progresivne, odnosno da podrazumjevaju mogućnost da se povećaju ili smanje, zavisno od toga na koji način će se Priština ponašati.

 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

JASAMOVO

@Astro KOMLIKUJE KURTI SITUACIJU SA LITIJUMOM!EVROPI JE POTREBAN LITIJUM A NJEMACKA KOJA IMA NEJVISE LITIJUMA ZBOG NECEGA VISE VOLI U SRBIJI DA SE KOPA I SAD OVAJ KURTI I MOST I POSTE HAHAHAHAH

Astro

Puna podrška za Kurtija. Licemjerima iz EU je bitan samo Litijum, nemaju ga đe kopati, jer su izbačeni sa svih kontinenata zbog pohlepe i licemjernog ponašanja.