17 °

max 25 ° / min 17 °

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

25° / 18°

Nedjelja

29.09.

22° / 13°

Ponedjeljak

30.09.

19° / 10°

Utorak

01.10.

19° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 12°

Četvrtak

03.10.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stradner: Savjetovano mi da ne idem u Srbiju na sahranu oca jer mi je Vučić nacrtao metu

Region

Comments 3

Stradner: Savjetovano mi da ne idem u Srbiju na sahranu oca jer mi je Vučić nacrtao metu

Autor: Antena M

  • Viber

Moj otac je preminuo i upravo mi je rečeno da ne treba da idem na njegovu sahranu u Srbiji jer me srbijanski predsjednik oslikao kao metu na nacionalnoj TV,  napisala je na mreži X Ivana Stradner, naučna saradnica Fondacije za odbranu demokratije iz Vašingtona.

Ona je navela da je bila meta prijetnji u Srbiji, ali i u SAD, "da drži jezik za zubima". 

"Jednog dana, Vučićev brutalni i autoritarni režim će nestati. Jednostavno je tužno biti TAKO zla osoba", navela je ona.

Dodala je ubrzo i da je dobila mnogo lijepih poruka i zahvalila svima.

"Ljudi koji vjeruju u slobodu i demokratiju često moraju platiti cijenu. Rusija i Srbija napisale su više od 15 groznih članaka o atentatu na mene, uključujući nedavno rusku RT propagandu koja me optužila da radim s američkim obavještajnim službama na rušenju njegovog režima.

Ali nikad me neće zastrašiti. Znam da je moj otac jako ponosan na mene. Nažalost, on je zbog Miloševića morao otići iz zemlje kad sam ja bila dijete", navela je ona.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Astro

Ja i dalje tvrdim da teba provjerit Ivanine stavove oko Crne Gore i njene tadašnje vlasti za vrijeme "veličanstvenih litija"...ako griješim moje idkreno izvinjenje dotičnoj.

Ponosite se!

Draga Ivana, ponos i čast je biti na vašoj strani u vremenima kada su ljudski obraz i moral najjeftinija roba. Proći će i ovo, sve diktature bijedno završe. Izražavam saučešće povodom smrti oca i želim da što prije budete mogli posjetiti njegov grob.Ako Vam nešto znači podrška iz CG : držite se!

jovan j.

Vi imate ponos zato imate razlog da srećno živite. Onaj koji gospodari narodom u čijoj se ze mlji jedu ćevapi od ljudskog mesa, smatra se ponosnim na to