11 °

max 21 ° / min 11 °

Srijeda

02.10.

21° / 11°

Četvrtak

03.10.

19° / 15°

Petak

04.10.

18° / 18°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

18° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

19° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić: Hvala Putinu na pozivu, ali tada imamo važne goste iz inostranstva

Izvor: EPA-EFE

Region

Comments 5

Vučić: Hvala Putinu na pozivu, ali tada imamo važne goste iz inostranstva

Izvor: Tanjug/ N1

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je prije desetak dana dobio poziv predsjednika Rusije Vladimira Putina da se pridruži samitu BRIKS-a koji se održava u periodu od 22. do 24. oktobra u Kazanju, ali je naveo da će tada imati važne goste iz inostranstva.

„Imamo mnogo važnih posjeta, kako to klinci kažu – gužva u šesnaestercu. Hvala ljudima iz BRIKS-a na pozivu i predsjedniku Putinu. Imamo i Njujork, i već sada znam da ću imati razgovore sa najmanje šest predsjednika i sa najmanje sedam ili osam premijera na marginama sjednice generalne skupštine UN“, rekao je Vučić novinarima.

On je naveo i da Beograd obilježava 80 godina od oslobođenja 20. oktobra, dodajući da će tada biti priređeni brojni programi i planovi.

„Ne zaboravite da je 80-godišnjica oslobođenja Beograda 20. oktobra i Crvena armija je ta koja je najvećim dijelom uz pomoć naših trupa oslobodila Beograd i donijela slobodu našoj zemlji zajedno i sa Rusijom i svima drugima koji su učestvovali u oslobađanju“, rekao je Vučić.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Pivljanin

Anđela nije druga proleterska nego prva armijska grupa pod komandom generala Dapčevića ,druga prilederska nije učestovala u oslobađanju Beograda nego prva proleterska ,treba znati činjenice pa slati komentare.

Bajo

Nije Zukov vec Ždanov. Ukrajinac. Ali oba su bili veliki stratezi. Podrzavaoci Putinovog fasizma ne mogu da shvate da ovo sad sto je napalo Ukrajinu nije Crvena Armija. Nego skup bjelosvjetskih i ruskih kriminalaca . Koji ratuju za novac ili puštanje sa dugogodisnjih robija . Ukrajinci nijesu manje hrabri od Rusa. Naprotiv. A brane svoju zemlju. Oni moraju izaci kao pobjednici.

Andjela

Druga proleterska brigada pod komandom legendarnog Peka Dapcevica je oslobodila Beograd! Srbijanci su da zaigraju kolce odlicni a ratnici nikakvi…