18 °

max 19 ° / min 16 °

Petak

04.10.

19° / 16°

Subota

05.10.

21° / 15°

Nedjelja

06.10.

18° / 12°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 11°

Utorak

08.10.

20° / 13°

Srijeda

09.10.

18° / 14°

Četvrtak

10.10.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Otvorene prijave za the! award - najbolje komunikacijske projekte u regionu

Region

Comments 0

Otvorene prijave za the! award - najbolje komunikacijske projekte u regionu

Autor: Antena M

  • Viber

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) otvorila je prijave za najbolje komunikacijske projekte u regionu – the! award.

Unatrag četiri godine pokrenuta je the! award – dodjela nagrada za najbolje komunikacijske projekte u regionu oblikovana s ciljem nagrađivanja najistaknutijih komunikacijskih projekata te promocije cjelokupne komunikacijske industrije.

Nagradom se, kako navode, ističe važnost promicanja izvornosti u komunikaciji, kontinuirano preispitivanje i unapređenje načela dobrog poslovanja te temeljne vrijednosti odnosa s javnošću.

„Vrijeme je da krenemo intenzivnije raditi na razmjeni znanja i iskustava na regionalnoj razini, jer smo istovremeno malo i veliko tržište. Velika je potražnja za komunikacijskim savjetnicima, koji u svijetu stalnih promjena moraju svoja znanja kontinuirano nadograđivati i širiti kako bi zauzeli ulogu koju zaslužuju, a to je strateško savjetovanje čelnika kompanija, organizacija i tijela javne vlasti. Upravo su razmjena znanja i iskustava najveća vrijednost the! award-a“, poručuje Mario Aunedi Medek, predsjednik Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Iz godine u godinu sve je veći broj pristiglih projekata i prijava, a prošle godine zabilježen je rekordan broj, čak 23 prijave, u 9 takmičarskih kategorija.

Nagrada se dodjeljuje prijavljenim projektima s područja Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, a od ove godine u takmičenju učestvuju i projekti iz Crne Gore i Sjeverne Makedonije. Važno je istaknuti kako sve projekte ocjenjuje i žiri sastavljen od predstavnika svih država učesnica. 

Prijaviti se mogu kampanje realizovane tijekom 2023. godine, mogu biti lokalne, ali i međudržavne.

Konkurs je otvoren do 1. oktobra u 18 sati, a sve dodatne informacije o prijavi potražite na: https://www.huoj.hr/magazin/vijesti/awards-je-otvoren/ ili slanjem upita na: [email protected]

"Pozivamo sve kolege da prijave svoje projekte na javni poziv the! award kako bi aktivnim sudjelovanjem i doprinosom mogli zajedno raditi na unaprjeđenju struke te jačanju profesionalne zajednice.

Nagrada će biti dodijeljena prvog dana KOMferencije, 7. novembra 2024. u Gradskom kazalištu mladih u Splitu", navodi se u saopštenju. 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR