16 °

max 19 ° / min 15 °

Srijeda

09.10.

19° / 15°

Četvrtak

10.10.

22° / 16°

Petak

11.10.

21° / 17°

Subota

12.10.

22° / 15°

Nedjelja

13.10.

21° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

22° / 15°

Utorak

15.10.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Grlić Radman: Da je Milanović na samitu pokvario bi vrijednosti, on ima svoje događaje u Crnoj Gori

Izvor: EPA

Region

Comments 0

Grlić Radman: Da je Milanović na samitu pokvario bi vrijednosti, on ima svoje događaje u Crnoj Gori

Izvor: N1/Index.hr

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar vanjskih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman je na samitu u Dubrovniku, a tim povodom dao je izjavu za medije i poručio da je ovo prema broju učesnika najjači samit do sada: "Hrvatska vlada ima kredibilitet koji je prepoznat", prenosi N1.

Osvrnuo se i na to što predsjednik Republike nije pozvan na samit.

"On ima svoje događaje i formate, učestvuje u procesu Brdo Brioni u Crnoj Gori, a ovo je događaj koji je organizovala vlada, predsjednik vlade. Svaki učesnik ima svoj format i događaj koji organizuje."

"Sve što radi, radi na štetu hrvatskih nacionalnih interesa"

"Ne znam bi li bilo bolje da je i on tu s obzirom na njegove izjave. Samo bi pokvario vrijednosti. Njegove izjave su vrlo kontroverzne, u jednom trenutku je neutralan, a u drugom uspoređuje Vladimira Putina i Benjamina Netanjahua, svašta smo čuli. Čovjek koji se nalazi u Crnoj Gori i koji ne prepoznaje prostor u koji je došao...", poručio je. 

"Što govoriti o politici predsjednika koji ne zna koje su mu dužnosti i što bi trebao raditi. Sve što radi, radi na štetu hrvatskih nacionalnih interesa", rekao je Grlić Radman. 

U srpskim medijima navodi se da je srpski predsjednik uslovljavao svojim dolaskom na samit i zatražio da se u deklaraciji ne spominju sankcije Rusiji: "Ne znam o tome ništa, pričekat ćemo završetak samita", rekao je pa opet prokomentarisao Milanovića:

"Milanović pet godina nije napravio ništa osim što je blamirao, uporno ponavlja jednu te istu laž i zastrašuje hrvatsku javnost", još jednom je prokomentarisao izjave predsjednika Milanovića. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR