11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Piperović odgovorio Simonoviću

Živa istina

Comments 0

Piperović odgovorio Simonoviću

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Gostujući u emisiji ''Živa istina'', advokat Zoran Piperović pomenuo je Buda Simonovića, zbog čega je Simonović juče reagovao, a Antena M to objavila, navodeći da tvrdnje Piperovića iznijete u emisiji nijesu tačne.

Na ocjene Simonovića, danas stiže reakcija Piperovića koju takođe prenosimo integralno.

''Nije reagovanje na moju izjavu u „Živoj istini“ pisao Budo Simonović. Vjerovatno je neko, na njegov nagovor, sročio ono saopštenje. Jer Budo je istraživač. A istraživač je logičar. A saopštenje nema logike. Prije nego što kažem što nedostaje, da se vratim na autora, a to nije Budo.

Autor kaže da smo Budo i ja razgovarali kad je Moldavka već odavno ekspedovana iz Crne Gore. Ne kaže ko je to uradio. Da je Budo pisao saopštenje, naveo bi ko je dotičnu ekspedovao. Jer to Budo zna. Da je on, dakle Budo, pisao, objasnio bi ZAŠTO JE ONDA TRAŽIO BESPREDMETNI RAZGOVOR KOJI NEMA NAMJERU DA OBJAVI.

Reagovanje Simonovića na tvrdnje Piperovića u "Živoj istini"

Jedino bi Budo, dakle ne i autor demantija, znao da objasni čemu razgovor? I čemu uporno insistiranje da se vidimo?

I logično, jedino bi Budo znao koliko smo sati ostali u Sali hotela „Crna Gora“. Ovaj što je demantovao, po logici stvari to ne zna. Nije bio tu.

E, sad. Što nedostaje, a Budo zna? Zvao je, ne držite me za riječ koja je godina bila, a bila je, godina mislim, Mariju Milošević. I ona me zove i kaže kako je uporan da je dobije jer je njenom ocu rođendan i pretpostavlja da hoće oko toga da razgovaraju nešto. A njoj se sa njim ne razgovara. Ja tehnološki i ne samo tehnološki, nepismen, pitam da li može da se uredi da nju zove, a da meni zvoni telefon. Kaže...“može“. I meni posle pola sata telefon zvoni. Ja u autu, vozim ka Beogradu, a gdje bi drugo, i čujem glas sa one strane žice... “Dobar dan Budo Simonović ovdje, mogu li da dobijem Mariju Milošević?“. Ja odgovaram da je greška i Budo spušta slušalicu. Pošto ne mogu da budem nevaspitan duže od 5 minuta, javim se na Budov poziv i predstavim se. Tajac. Budo se pita kako to da zove Mariju, a da se ja javljam. NEKA BUDO, AKO REAGUJE UMJESTO OVOGA ŠTO JE PISAO REAGOVANJE, PREPRIČA SADRŽINU RAZGOVORA.

I za kraj. Izvještava Budo za Frankfurtske vijesti o predmetu pred beogradskim sudom u kojem država Srbija traži od porodice Slobodana Miloševića da joj preda vilu – bivšu zgradu kineske ambasade. U opremi teksta, u tim novinama, velika moja fotografija.

Zove me Mira Marković iz Moskve i kaže, citiram „... Zorane, ovo je prvi put da pišu o nama, a da nema naše slike, već slike advokata“. “Čudno“.. dodaje ona. Ja joj odgovaram... 'Miro, pitaj Buda''- naveo je u reagovanju Piperović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR