16 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

BOŽE, FALA TI ZA OVAJ SREBROTOČIVI PROGON!

  • viber

olivera

1. Domaćin je bio Irinej a ne Amfilohije, Irinej je nosio kamilavku, a Amfi neku šlempavu kapu s nastrešnicom, dakle srpska teritorija je z.......!2. Zastave na kič hramu tuđe, okupatorske!3. Laž do laži u priči voditelja! 4. Pitam se koji dio moštiju sv Jovana su im dali darodavci, s obzirom da je to dio imena koji je Sv Vladimiru pridodala SPC! 5. Ko je bolje slušao juče je pala sva istorija hrišćanstva ne na godinu no na vijek! Amin!

Rosa

Dobro ozbiljno zezanje. Umije to autor

Milos

I za poklon (Ikona) koji je dat od strane patrijarha Irineja patrijarhu Teofilu III pise SV. JOVAN VLADIMIR / KRALJ SRPSKI??? Dokle ce ova drzava da cuti ovim fabrikantima i falsifikatorima nase istorije!!!??? Dokle vise!!!

Bosiljka

Kič crkva, kič popovi, kič priredba. Koga oni mogu zavarati? Normalne ljude svih nacionalnosti sigurno ne? Za javni servis, svaka osuda u izboru šta prenositi!

flamantes

Jasan primjer kako se uzurpator neke imovine, ili nekog prava, predstavlja kao njezin legitimni vklasnik i zaštitnik. Laž se ipak sakriti ne može, pa koliko se god farbala i prikrivala, jer se zaklela Zemlja Raju, da će sve tajne da se saznaju. Ova struktura je neprirodna, pa samim tim ne može biti ni lijepa, koliko god se glancala i uljepšavala, samo postaje kič. Mjesto poštovanja laži i svaki čovjek je treba u velikom krugu obilaziti.