12 °

max 20 ° / min 12 °

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

„POZAJMLJENO IME“ I IZGUBLJENI OBRAZ

  • viber

zdravko-RISAN

Uvijek pročitam tekst gosp.Šukovica odmah nakon objave i komentarišem prvi,nadam se da ovaj put to neću biti,tekst je kao i uvijek aktuelan,i dobro napisan.

Momčilo,Pljevlja

Aferim Šukoviću, sve ti je živa istina ! Samo se čudim Draginji Vuksanović i Rašku Konjeviću da još ne "reaguju", stvarno ne razumijem, činilo mi se da su racionalni i na strani Crne Gore.

Pustahija Milorad

Bravo Darko.Ali,mogao si nježnije i ne po ušima.Sad će da im zvoni jedno 15 dana i neće na vrijeme čuti zov majčice Rusije na Nikoljdanski prevrat.

Rajko

Najbitnije je sto su se srbi(srbadija) i crnogorci(nekad Ranko) pomirili tj. rusi su uspjeli ono sto nije moglo zadnjih 20 g. Bravo Ranko...Amfilohije,Knezevic Milance,Mandic vojvodo !!!

olivera

"Od danas nijesmo više Crnogorci, od danas smo Srbi" uskliknuo je s ljubavlju prema izdaji izvjesni Fatić, potpisnik i inicijator takozvane podgoričke skupštine. Da bi nešto nijekao znači da to nešto postoji- čista logika. A kod Ranje slučaj je složeniji i sramniji, on oće da više vjerujemo njemu(Baću), no vlastitim očima. Ranja se sklanja od zdravoga mozga a tu kad udari udarilo je bezpovratno.

Tesla

Svaka cast Darko, pravo u brk kao i svaki tvoj tekst. Puno pozdrava iz Holandije.

Maksimilijan

Ne razumijem zasto bi bilo lose ili za ovu dozu sarkazma da je neko u osnovnoj skoli citao "Monitor". Licne razmirice i licna razocaranja ipak treba da stavite po strani kad komentarisete politiku. Ili to, ipak, u Crnoj Gori, mora ruku pod ruku. B.Z. je odlican, vaspitan, castan i vrijedan momak, dobri i ponosni sin Crne Gore. Tek da je vise takvih ljudi.

marko p

Postovani Darko, kao i nekoliko puta ranije, molim vas da navedete puno ime i prezime ljudi konima se obracate ovim tekstom. Ovakav tekst nema nikakvu snagu. Sljedeci put direktno u facu. Pozdrav

radenko

Ako Marko ovo nije u facu i ako ovo nema snagu, ne znam sta jeste i sta ima. Nije mi jasno kako nijesi prepoznao ko je "junak" ovog teksta.

marko p

@radenko Nisam shvatio ko je glavni lik/ovi u tekstu. Mozete li vi da mi kazete? Hvala

Danilo Stojanovic

Majstorski islikan lik naseg velikog Crnogorca. Niko od njega nije ponosnije drzao ruku na srcu. Niko nije sjedio tako ponosno u Skupstini. U stolici velikoj ka Njegoseva iz Biljarde. Ma pokaza se da je stolica prevelika za tako malog cojka. Nesto cudno se desava sa nasijem slavnim politicarima, sto su veci za sebe – i u svojim ocima, to su manji za CG – i u njenim ocima. Tako i nas Ranja. Ostavi CG na udaru sibirskih vjetrova i ode da demokartiju sanja u njeznom zagrljaju Mandica? Nas Faust, nalece na Mefista (Lekica) i proda dusu svoju (pride i nasu ljepoticu crnu) da bi posta prvi u CG. A on nije prvi, jer je uvijek bio drugi. I zato ne moze biti prvi. A sada je najzad postao prvi – ali, otpozadi? “Vidji junaka kako nas je zagna”? Svaka nama cast ……– sto rece Branko Copic. Bravo Darko.

radenko

Ipak, ne bih. Razmisljajte, stovani Marko p...bice Vam ljepse kad sami dodjete do rjesenja. Srdacno!

marko p

@Radenko hvala u svakom slucaju. Dok bude NEKI I POUZDANI I ONI TAMO, lose nam se pise