19 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

97 senatora uz Crnu Goru: SENAT RATIFIKOVAO PROTOKOL!

  • viber

Dundo

Ocekujem sjutra Mica Vlahovica na sva 4 slajda

Boško Buha

Očekujem, Dundo, tvoju čitulju u Pobjedi... i Dragutina, i Nikole...ali, šta da se radi, žalim slučaj... ajte malo mlatite na portalu Vesti, ovđe se okuplja normalan svijet.

Tiho

Plači malo, Maroje... šta di drugo preostaje

Nikolica

A, malo se nervozno... 97:2 dosta ubjedljivo...zakazaše ruski hakeri

Baba

Neka nam je srećno i berićetno. Iskreno, nijesam za neko veliko slavlje-mislim da treba sada bolje i više raditi na način da zaista svi koji vole ovu malu veliku Državu prionu na svoj posao-da se političari bave politikom, sud suđenjem, ljekar medicinom i članstvo će nam pomoći.Ako se budemo samo svadjali i prepucavali, sve nam je džaba. A opozicija svemu što je pozitivno, dobro i crnogorsko, neka se pati i konačno shvati da je ona problem Crne Gore, a ne vlast. Nezadovoljni narod jedne države smjenjuje slabu vlast u uslovima kada ima dobru opoziciju. Mi, koliko god bili nezadovoljni vlašću nemamo tu opciju- naša opozicija MRZI i sije ZLO. Vlast će se promijeniti kada bude boljih da dođu umjesto njih.Do tada....Još jednom-SREĆNO!!!

Dragutin

Što je Boško, junače?? Što moram čitat moje ime jutros na sabajle? Prifalilo bombi, a? :) Za početak, ja sam crnogorac i liberal, kolko se to moze bit. Znam, za vas dps-ovce je nemoguce bit crnogorac ako se cojek ne kune u Mila. No, to je vas problem. Uzivajte u slijepoj ljubavi prema tom čojeku. A protokol i nato... Ako znam pomamio se. Znam da nam nijesu bliski i da nas ne uvlače tamo zbog ljubavi prema nama. Znam da me bole one bombe. Tresla mi se kuca. Tresli su mi se prozori. Dijete mi je plakalo i mora sam ga nosat po svu noc i lagat da tata zna da nam nece ništa bit. A on me je pitao dal to avioni lupaju u prozore. Boli. Volio bih to zaboravit al ne mogu. Volio bih i da ne moramo uc u savez sa nekim ko nam je ono napravio. Ne zanima me zasto se to desilo. Ne zanima me ko je kriv. Znam da ja nijesam. A tek ono dijete sto je plakalo nije krivo... Volio bih da je ovaj svijet drugačiji i da ne moramo niđe nego da se sami "patimo" i da nam ne dolaze nikakvi "oslobodioci" ni sa koje strane. Ako vec moramo, ok. Podvijmo rep i ajmo kod onih koji su nas tukli. Euforija me malo nervira. Ne vidim čemu euforija. Po meni bi prije trebali bit tuzni jer jednostavno, kako sad stvari stoje, moramo u taj nato. Isti taj "sveti Milo" nije srecan sto mora neđe. Najrađe bi on sam fino jaha dok je ziv, da mu se niko ne petlja.