16 °

max 22 ° / min 16 °

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Košarka

Bože nepravde!

Autor: Bojan Sukovic

  • viber

Nikac od Rovinja

Duško Vujošević je taj strucnjak. A bio nam je selektor bas tada.

Boris

@Ciko, bolji su uslovi za trening, bolji su klubovi i stručnjaci u Srbiji. Isto rade igrači koji iz Srbije pođu u Ameriku pa im niko ne kaže "koji moj tražite u Americi". Nisi shvatio suštinu : treba da se država i sportska javnost pobrinu da stvore bolje uslove kako mladi ne bi odlazili.

Mladen

Bio bih sretan kada bi se pokupili svi iz srbije i pravac lepa crna gora. Pa onda i novak i bogdan i tesla ako zelite neka budu crnogorci. A ne ovako kako vam odgovara malo srbi malo crnogorci... ustvari po potrebi srbi a uvek crnogorci . Sta trazite po srbiji na direktorskim pozicijama odlucite se

Martin

posrbljeni su original Crnogorci. .okupatorska spc..Plus posrbljeni Crnogorci su rak rana našeg društva. ..

Goran

Dokle budu ovi antisportisti na vlast( mislim sportski funkcioneri) ovi drugi ce se kitit nasim perjem.Sram ih bilo.Moje isto dijete nije valjalo u zenskom rukometu pricam,a druge reprezentacije se vec interesuju.Dokle fukare nenajedene.

Alexa

Mislim da je autor trebao da pomene da je Bogdan Bogdanovc rodjen u BG-u...

Ivan

Eto, igrala se deca sa 2 prsta. Sad Bogdan pokazuje 3 ka i svaki pravi crnogorac. Vi lažni možete samo da plačete, mrzite i da se gušite u šovinizmu.

POMORAC

@Ciko,Isti koji vi na primorije

Igor

Hahaha ova fotografija nema veze sa Crnom Gorom.Slikana je na maturskoj proslavi gde peva sa drugom pesmu.Ovaj dečko pored takođe tako drži ruku a veze nema sa Crnom Gorom.Kako izmišljate,ovog puta znam celu priču pa sada drugačie gledam bilo šta što se objavi u medijima.Bruka za novinsrstvo.

Vuk

@Alexa, da on je rodjen u Srbiji al odakle mu je porijeklo.. Svaki sportista ce za zemlju koju igra da daje 100 posto sebe.. E sad drugo je pitanje kako se ko izjasnjava. No u danasnje vrijeme u 20 godina se mogu mijenjati kako im dune, tj. danas Crnogorac sjutra Srbin

Dejan

Bogdan ima veze sa crnom gorom koliko i ja,,, sram vas bilko, idite braci siptarima ionako ste niko i nista u svemu ko i oni, nas zaboravite, uz molitvu Bogu Gospodu sa neka nepogoda zimus porusi i to trajno sve puteve izmedju Srbije i crne gore, da se nikad vise ne vidimo niti cujemo,,,

Miraš

U nas se kaže da je sevaap usojiti one koji nijesu baš za neki zor. Tako da neka smo ima dali i Bogdana i Mandića i Prlaina da ih usojimo. Mi uzmemo one što njima ne valjaju i kod nas lete.