20 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Neki to vole kukasto

Autor: Antena M

  • viber

Nikola

Naravno UDBA voli da podmetne,prosto im ništa nije sveto.Samo zamislite kakav bolesni um može poslati nekog sa kukastim krstom pored mitropolita ? Komunistima nije ništa sveto isto kao i fašistima kojima nije ništa sveto bilo!!!

Senad Bosna

Kakav pastir tako i stado. Bas mi je milo sto Srbi konacno imaju nekog sa kime da dive i dice.A Kosovo je bolan Crnogorsko koliko i Bosansko a jos manje Srpsko.Svako dobro dobrim ljudima.

momo

Ovaj dečko je vrsni intelektualac, poznavalac vinčanskog pisma i posvećeni hinduista. Otuda i ovi simboli, a ne iz kukavnog srpstva

Radenko

Ova uzorita mladost je F.B. i prije neku godinu je malo pucao na policajca i palio kola po centru Pg. Bice da je danas dobio oprost kad se smočio u Moraču

Aca

@Senad Ti pozdravljaš sve dobre ljude, nakon što prozivaš ceo jedan narod. Očigledno ne pripadaš grupi koju pozdravljaš. A što se Kosova tiče, isto bi neki zlonamjerni rekli za Bosnu. Najmanje je bošnjačka, vise je srpska i hrvatska. Mada ja nisam zlonamjeran, pa to neću rijeci.

Boško Agram

@Nikola, bolesni um je duhovni otac antihRista Radovića, Nikolaj Velimirović. Taj je tvrdio da je Sava Nimani stvorio tzv. srpsku naciju a za Hitlera je rekao da ide tzv. svetosavskim putem ukrštajući naciju i religiju. On je, dakle, utemeljio svetosavlje kao genocidni paganski kult.

Risto

@Nikola, Risto Radović mrzi katolike, muslimane, žene, homoseksualce, Crnogorce, Hrvate, Bošnjake, Albance, SAD, Evropu... Promoviše teoriju srpske nadrase (čuveni nebeski narod), kanonizuje ratne zločince... Njegov svjetonazor je supstancijalni fašizam.

Hristina

Mislim da su komentari ovog tipa suvisni, i da je sasvim bespotrebno da kvarimo ovaj divni praznik. Takodje smatram da nas Mitropolit nije zasluzio ovoliku mrznju kojom ga obasipaju nazalost svi mediji, a i narod.

Bolest u CG

Esencija zla na Balkanu je u Crnoj Gori ! Ovo je isti duh iz kojeg je nastao Slobodan, Radovan, Arkan Ristov drug, i u novije vrijeme Milan, Marko , Andrija.... Molim vas lijepo bar 20% stanovnika slijedi psihopatu u mantiji, prijatelja vodje navijaca, lopova i ratnog zlocinca,...

Upravo tako

Da Svetosavlje je genocidni paganski kult. Neko kaze da je to dijagnoza

Ubjedjen

Sve sam vise uvjeren da zatucanijeg, destruktivnijeg i malicioznijeg naroda od Srba iz CG nema u Evropi.

Mrkoje

@momo, Ovaj tvoj dečko, vrsni intelektualac i posvećni hinduista sa malo obogaćenom, (po ugledu na 4C ) "svastikom" je kao takav došao među posrbice , a primakao se Ristu, eto, samo da se malo plakne na Bogojavljanje.,