19 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Stijepović pozvao državne organe da ispitaju navode Kneževića

Izvor: Dnevne novine

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Marina

Knwzevic je pokazao ono sto smo svi znali, da jnema moralnih skrupula. Secate se kad su ga novinarke trlwvizikw njegovw tuzile za mobing i podvodjenje?!

Dukljan

Pogledajte seriju,,Bela lađa” u kojoj Šoić poziva državne organe da rade svoj posao :))))) Ovdje bi mogla da se snimi serija: ,,Selo gori a Talik ćuti” :)))

Nikola

Hahahahahaha šta treba nadležni državni organi da ispitaju? To jesi li strpao pare u lijevi ili desni džep hahahaha ili jesi li Duška poljubio jednom ili dva puta hahahaha

Ko je odje lud

Ne branim nikoga i ovo je ocito nesto za DT. Ali ocigledno je da odje imamo Stijepovica koji je dostupan i koji poziva drzavne organe da ispitaju navode a na drugoj strani Knezevica koji nije dostupan i koji kako izgleda previse simulira i izmislja.

Zoran

Hajde jedan test, da birate prijatelja da li biste izabrali da vam to bude Migo ili Dusko Knezevic?

Vladimir

Kao vidjeli ste da Migo uzima koverat, a nijeste vidjeli snimak da se jedna osoba iz javnog zivota „ suvise intimno“ druzi sa psima, nijeste vidjeli da je Becicev magistarski i Uljarevickin diplomski prepisan. Sve ste vidjeli ali ste zazmurili. Jer su vam oni rekli da nista niste vidjeli.

Marijan

Migo je u Podgorici, nas je i vidjamo ga svaki dan. Neka kaze sto ima. Ovaj Knezevic jednog dana jedno kaze, drugog drugo, pa malo dosole medijski pomagaci. Umislio da je novi predvodnik opozicije a ne obicna pobegulja. O greote

Madera

Knezevic je stari taster srpskih sluzbi. Nije morao nego voleo da intrigari i prijavljuje. Šunja se po CG, špija i snima pa brže trci u BG da referise....Neretko je u Maderi tasterisao....

pan

Ispred Capital centra, u prisustvu veceg broja ljudi, njegov šofer, papirnom maramicom mu čisti cipele.....

SMOKI

Jedno realno pitanje koje niko ne pominje: 1.Odakle bivsem ministru i tadasnjem gradonacelniku 100 000 euta / ili 200 kako se cak tvrdi /, 2. Zasto tadasnji gradonacelnik i visoki funkcioner DPS konvertuje valutu u necijoj kuci a ne u legalnoj ustanovi-banci Da li je to krivicno djelo?

Anja

Evo i ja Migo pozivam nadlezne da ispitaju slucaj: odakle ti 100.000,00e-porijeklo novca,zasto konvertujes novac po privatnim kucama a ne u ustanovi ovlascenoj za to, gdje je novac iz tvog lijevog dzepa zavrsio, je li te prosla trema ili si pod stresom jos uvijek?

Aleksandar4s

Moc medija,skrecu paznju sa sustine.