18 °

max 18 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

"Odupri se 97.000": Vlada ne bi dirala spoljnopolitički pravac CG, ali samo do prvih narednih izbora

Izvor: Analitika/Cdm/Prva TV

Autor: Antena M

  • viber

Zdravko

Ma da, svakih par mjeseci na izbore, dok sadašnja opozicija ne dobije! E to bi bili najdemokratskiji izbori u istoriji Crne Gore! Dosadili li su svojim kukanjem i Bogu i narodu, sram da ih bude, lijenčine nesposobne i neotesane!

Misko

Ovo je zalosno i skandalozno ponasanje doticnih i pokusaj predaje Cne Gore nadolazecem vozu zvano cetnistvo!

ja

evo što napraviše nezasiti iz vlasti! ovo je odraz njihove nebrige o zemlji i njenim tekovinama i bogastvu. ne mislim na materijalno! ovo je rezultat svih njhovih nezasitih ambicija i nerodoljublja! da im zatreba opet bi sa bilo kim u koaliciju! PI!

Boki

Hehe...Naljutiste Dulja.Bice sad po usima iz Londona.

Anguli orbis

Džemalu bi odgovaralo da se opet raspravlja o nezavisnosti Cg, mozda bi onda zakučio jedan dio za Albaniju da ponese. Vojvoda Manda jedan dio da uda za Srbiju, neki bi malo Sandžak da osnivaju... Zato im se odmah mora jasno i glasno reći-NE MOŽE!

petaripavle

Tijesno nacionalnim manjinama u CG, reklo bi se. Ili su pristali da budu istureni, a u pozadini "spremte se spremte......".....!?

Mrzitelji

Pisite svasta mrzitelji opozicije i slobodnih gradjana jer ovo niko vise ne cita osim vas iz dps nijeste vi krivi krivi su ovi sto jedva cekaju da vas isture na ovu stranicu!

Alx

A da li ova gospoda razmišlja o više od polovine stanovništva koja je glasala na izborima i izglasala najznačajniju ličnost moderne Crne Gore, Mila Đukanovića za predśednika Crne Gore. Mislite li da se igrate sa nama ka što pokušavate!!!! E neće moći!!! Ne rgajte u osinjak!

Misko

Evo primjera da se istorija ponavlja zasto je LSCG propao onog momenta kada se udruzio sa cetnicima i fasistima,a to isto ovoj tabloidnoj gruipaciji se isto pise definitivno,a Dzemal je bio tamo i ovamo,zanimljiva uporedba i primjer kako ne treba voditi pogubnu politiku!