12 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kad 1943. moj Ćiro s četnicima na Neretvu pođe … (2)

Autor: Antena M

  • viber

Narator

Amfilohije odavno krstari Crnom Gorom i, zbog pokojnih Mijata i Dragana, ogovara Šukoviće i Kujoviće, dva jaka moračka brastva. Čudilo me što Antena i prije nije pisala o Ristovim prepjevavanjima porodične istorije, a imalo bi se o čemu pisati, naročito o braći mu, pošto ni Darka ne propušta da opanjkava.

GRAĐANSKI

tužno što je i (u tekstu spomenuti - Ristov citat) statičar Radovan Radović, koji je iz partizanske famelje - istom posta' Ristov srbočetnički podanik i protomajstor.

GRAĐANSKI

Jovanoviću Vladimire, sve ti ćetalo! Od Ćira onakvoga prevrtljivoga - što je moglo nastat no Risto ovakvi svaštočinasti? No, tužno je da je pjesnik Vuković od đeda onakvoga čojka a zelenaša i federaliste - nasta' Ristov srbočetnički podanik, ne glede na to što mu strica ubiše partizani, ka što je

GRAĐANSKI

@Narator, Bravo! U jedno davno pero se od svih DPS-ovijeh poslanika samo Draganu Kujoviću i Vuku Miniću u crnogorski parlamenat moglo vjerovat, tj. - jedino je njihovo crnogorstvo u DPS klubu bilo iskreno, od začetka i neprikosnoveno! Mijat Šuković je opet crnogorska gromada rijetkog formata!

Ratko

Dobro rekose za Rista-Anfilohija da je moracki minhauzen.To no potvrdjuje iz dana u dan. Kada bi mogao da opravda (a to pokusava svakodnevno) Cetnike,koljace iz Kolasina i da dakaze da su bili nevini i antifasisti.

Ratko

Risto-Anfilokije Nebi mogao ni noge oprati da je Mijat Sukovic ziv.Mijat je i mrtav devet kopalja iznad Rista.