Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ko pomenu Radovana, ne vidio tehničku vladu

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

Markan

Uporedite ovo pisanje sa ostalim sto citate u CG. Kao da se ne bave istim poslom Darko na jednoj strani, ostali na drugoj.

Đoko Orlandić

Darko samo izostavi da jeRanko sada gl urednik Vijesti. Željko, Ranko,. Žarko i Rudović su promotori aktivnosti da se spiječi donošenje presude za ruski terorizam. Odnosno puleni GRU i korisnici ruskih dolara. U suštini, Vijesti su najači mafijaški klan u CG. Gori,čak, i od Koze nostre.

Ko to tamo korača desno, desno

Ni Hitler nije iz Crne Gore, pa ga svako normalan osuđuje. Protiv fašizma u borbu svim sredstvima! A što se tiče Vijesti, tema za diplomski kako su pisali o Radovanu i zločinima u Jugi, od 1.09.1997 do danas, o CG tada i danas... No izgleda da mnogi priželjkuju Hitlerova djela danas na balkanu. Užas

Boki

U centar,kao i uvijek.Dokle ide mrznja prije neku noc na Tv Vesti u onoj emisiji o sportu poslije njihovog dnevnike pricahu o navijacima CG kako ih Englezi dozivljavaju.Elem,u tom kontekstu pominju i Mila maltene kao da je vodja ovih "divljih"navijaca,kako ih Englezi zovu.Stvarno bolesno.Pi!