14 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

VIŠE OD NEMORALA: KOLUMNISTIČKO POSRNUĆE BALŠE BRKOVIĆA

Autor: Antena M

  • viber

Arnel

Ovo su dani razotkrivanja pravog lica Vijesti. Nemoral, neprincipijelnost i neprofesionalizam, dosad su maskirali sluzeci interesima čas jedne, čas druge ambasade, čas Vlade, čas opozicije... i specijalnim vezama sa pojedinim staferima u dvije- tri kljucne ambasde. Svima ce biti sve teze da stanu pored urednika koji sklanjaju i relativizuju zlocine Radovana Karadzica i zaposljavaju novinare i kolumniste koji seire nad sudbinom Tomkica.

Đoko Orlandić

S kim si, takav si. Balša se druži (radi) sa najvećom medijskom mafijom u Evropi. Što se drugo moglo očekivati, no da postane isti kao ovi u "Vijestima". Na žalost.

danilo s.

Bravo. Istina o tužnim trenucima CG -e u kojima mržnja (više "resantiman") pobijedjenih diže glavu uz pomoć neznavenih (šetača), da uništi CG. O, sancta simplicitas! (O sveta prostoto!)

Boris

@Đoko ,Nažalost imamo jedan reketaški medij sa jasnim političkim ambicijama. U kojem Balša Brković,jedan osrednji pisac, izigrava savjest Crne Gore. volio bih da se Nikčević oglasi i protiv aktuelnog hrvatskog neofašizma koji je nasljednik genocidne ustaške ideologije. Sem ako se ne slaže sa njim.

Ivan

Odličan tekst, uvaženi profesore! Evo i jutros taj kolumnista poziva na proteste u ime borbe protiv rasizma i "tradicionalne CG", a makar 80% protestanata (glasači DF i Demokrata) su najzagriženiji promoteri te "tradicionalne CG" i fašizma, kojeg ste u ovom tekstu izvrsno ogolili!