18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Krstionica na pjeni od mora

Izvor: Al Jazeera

Autor: Milena Aprcović

  • viber

crna Gira u srcu

Od prve do poslednje rijeci sve tacno u Crnoj Gori su najugrozeniji Crnogorci....dok firmi pod nazivom spc niko ne smije prici zarad par posto glasova.

Crnogorski Betoven

Dobro napisano. Ovo je recimo prostor za djelovanje suverenističke opozicije. Umjesto toga oni sa četnicima potpisuju sporazume po trgovima.

Misko

A ko su Crnogorci?Nema vise Crnogoraca dok Amfi ima za Crnogorce sirok arsenal pogrdnih naziva i to im veli u brk,a sve u sadejstvu sa Milom i DPS-om,stari i oprobani recept za lopovluk i anathiju.Ovo je zalosno sta trpimo,uzas!

mr

Nikolaidis zivi na periferiji, pa inf do njega stizu sa malim zakasnjenjem. Ovo o cemu on govori je vec poodavno out, neke nove stvari su in. Ekonomija, na nivou porodice, pa ako sto pretekne, more bit i drzave, visok BDP i tako dalje i tome slicno (sto bi rekao.....)...

Damjan

@mr Slabo ti je ko shvatio da si ironican MR

Djuro Vučinić

Da li je moguće,da ovđe ima iko ko je povjerovao da će objekat biti srušen. Šarada državna.Krstionice i crkve služe za "zapišavanje" teritorije, valjda to svako zna. Dovoljno je pogledat likovanje "ugroženih Srba" po društvenim mrežama,tj kako oni shvataju krstionicu na srpskom moru.

Mijo Popović

Na vlasti su oportunisti koji nemaju druge ideje, nego da produže vrijeme vladavine. U opoziciji koalicija velikosrba i renegata iz Vijesti, SDP i URA. Banana država. Naslućuje se bosanski scenario u CG. Volio bih da me demantuje bliska budućnost.

Boško Agram

Nijesu bili u stanju da zaspu suzavcima tu šaku jada koja se okupila te da ih pohapse i razruše kamenu nakazu? Kukavnu policiju imamo! To je max dvije ure posla! Kad izbije građanski rat vjerovatno će predati oružje četničkim teroristima čim ih Risto 'zamoli'... CG je najsmješnija država na svijetu.

mr

@Boško Agram, policija radi ono sto joj se naredi. U ovom slucaju, u sluzbi su sprdnje sa svima kojima je CG na srcu, a ne u novčaniku!

Torsades

Nema sreé od ove vlasti,utuvite to u glavu. Njima vlast treba samo radi "kombinacija".

Elf

@Mijo Popović,Kukavicki ste ste precitali sramno cinjenje koje do ovoga dovelo ,ne gradi se dezava praznim rijecima, nego gradnjom insitucija i postovanjem zakona. Osim opstih floskila nikada nista nijeste kazali u tom smislu. Ssvakog ko je ukazao na te probleme u CG proglasili ste izdajnikom PST!

Šćepan

A mi očekujemo da se izglasa Zakon o vjerskim zajednicama i da Država vrati volšebno prepisanu imovinu na SPC!? Kakva zabluda! Dok ne shvate da srbi samo čekaju da izgube podršku i iznerviranih crnogoraca, da ih razmaknu i sahrane, nema naprijed... A ako ovako nastave, neće dugo. Volimo te Crna Goro!

V.

Nesrecna moja zemlja ! I da se razumijemo - niko nam nije kriv, ni cetnici ni niko drugi. Jedino Mi . Da li ste 21. maja 2006. ikada pomislili da cemo se ovako srozati i ovo postati ? Gospodine Nikolaidisu, hvala Vam, mada je tesko citati ove redove. Posebno hvala za Jejtsa

Sefko Licina

Ne treba mi takva drzava dje Risto komanduje i odredjuje sta ce se izgraditi!!!!!