17 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

STRATEGIJA SELEKTIVNOG ĆUTANJA

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Provjetravanje u mozak

Bravo! Evo da dodam jer se čudim kako je moguće da DPS kao najača nije u stanju sebe da odbrani iako je ona1997 napravila civilizacijski odklon od fašizma susjeda i unutrašnjeg. I sad ih novi-stari fašisti guraju u taj ćošak!? E kako molim da odbrane državu kad svoj kurs nebrane a imaju nove ljude!

Misko

Da tacno sve gore navedeno,pitamo se zasto se CANU ne cuje,pa ni jedna NVO za zastitu gradjanskih prava,pa brojni intelektualci,najlakse staviti glavu u pjesak pa sta bude bice,uzasno porazno za drustvo od strane akademske zajednice ka da ne postoji!

danilo s.

Problem je što je DPS olako propustila da se bavi istinskim pitanjima Crnogoraca, računajući na našu bezuslovnu podršku. Da bi sačuvala vlast - na naš račun - pravi loše kompromise sa neprijateljima CG . Tragično je da ne shvataju da je upravo to najbrži put da je izgube. I, uz vlast, i državu?

Bosiljka

Savršena analiza! Sve dok u vladajućoj strukturi ne budu spremni da temeljno promijene sebe a ne da im svaka rabota bude u interesu sopstvenih g....ca, ostaće tako. Kad im opšti interes postane bitniji od ličnog imaće nade za napredak.

Đoko Orlandić

Odlična analiza. Pomenuti Bečić bješe gost kod Darka u Živoj istini. Ni na jedno, od stotinak, pitanje nije dao konkretan odgovor. Na pitanje o NATO, Bečić kaza pa naš stav piše u Programu partije. On time "preporuči" biračima da pred glasačkom kutijom potraže odgovor. To stvore može glasat samo ...

Djuro Vučinić

@Misko,postoji "ustavni patriotizam" u CANU . Iliti moderna denacionalizacija Crnogoraca,zarad građanske države. Zapravo samo su Crnogorci ,kao najbrojniji u CG "građani" , a svi ostali imaju svoje nacionalne stranke da nebi bili ugroženi.

Luka

Sve sami stručnjaci, politički komentatori, ali kad Edin Kolarević divlja po obali Boke, naprasno pero izgubi mastilo. Slažem se da opozicija nije dobra, ali napad u Berane treba da spriječi vlast koja je imala za to više prilika(tj institucije vlasti), nego su čekali da se lično Duško angažuje.