17 °

max 19 ° / min 15 °

Četvrtak

02.05.

19° / 15°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

SPC na Prevlaci planira monumentalne divlje objekte, član odbora za gradnju Drekalović, vlasnik „KIPS”-a

Autor: Antena M

  • viber

Klara

Kako vas nije sramota da ovako pišete o arhimandritu Benediktu?! Čovek je preko 20 godina u Crnoj Gori, pamtim ga iz Budve kao živog sveća... Što se niste ovako revnosno bavili divljom gradnjom po Crnoj Gori kad su drugi ljudi u pitanju, što se država nije bavila na vreme svojom kulturnom baštinom?

gost

Hvala, Vladimire, za ovaj poucan i informativan tekst. Nijesam strucnjak iz ove oblasti, pa molim nekog ako ima da opovrgne tvrdnje i dokaze iznijete u ovom tekstu. Ukoliko takvog nema, sto se mene tice, ovo ostaje istina do daljnjeg.

maja

Ovaj Drekalović jedan od rijetkih koji stalno obilazi hramove i kao pomaže,nego kad je takav vjernik što se tako ne ponaša sa svojim radnicima.Svoje radnike terorise,plata im po dvjesta eura,stalno ih kažnjava po 20 %.E tokav je humanitarac i božiji čovjek.Sramota !!!

maki

sto ne probaju na onoj drugoj (pravoj) Prevlaci? ahahahahaha...

Crnogorski Betoven

Sprdaju se sa name. Drzava da ih dovede u red.

???

Malo,pomalo,ovaj srpski pravoslavni fundamentalizam okiva Crnu Goru u teske okove.Nicu ove bogomolje kao pecurke.Dolaze millitantni popovi sa vojnim skolama i militarizuju i huskaju tzv.vjernike i svakodnevno stavljaju drzavu na test.Bojim se da ako sada nesto ne preduzmu,poslije ce biti kasno.

MAG

Previse je bilo testiranja! Drzavo, pokazi se, vakat je vise da se stane na kraj sprdanju institucijama Crne Gore!!!

Misko

Sve tacno sa potpisom DPS-a,ocita izdaja crnogorskih interesa i to hronicna,isto tacno je da Crna Gora postaje poligon srpskog nacionalizma.Znam samo nikada vise DPS!

Martin

Drekalovic radi na posrbljavanju cg....A drži radnja po cg..Tamo više nikad kupit ni ekser

Boško Agram

@???, nije malo, pomalo već smo do guše u g...... poodavno. Crna Gora je kao starac koji boluje od raka (SPC) ali ga se doktori plaše operisat da ne bi umro. Ne znaju 'doktori' da voskresenja ne biva bez smrti. Bolje i da zaratimo sa četnicima nego da nas svetosavski kancer i četnička kuga proždiru!

Podgoričanin

Svakog od ovih koji nemaju državljanstvo ispratiti iz Crne Gore, a ko je prekršio zakon u potpunosti ga primijeniti.

mr

Moze Drekalovic da gradi bez ulaganja i centa svog novca. Napunili su ga Mugosa i drzava preko sudova. Da drzava brine o svojoj kao o tuđoj imovini, đe bi joj bio kraj! Pogledajte kakva se sprdnja pravi sa Reg. vodovodom, a oće da napoje milion turista, ljetos!!!

Црногорски Србин

Само напред браћо ,, црногорци". Све што се ради и гради у Цркви у Црној Гори највише смета ,, православним црногорцима". Муслимани и албанци вам узеше све. Декан факултета за црногорски језик и књижевност вам је Аднан Чиргић. А само ви причате о међуконфесионалном складу, само напред. Бог са вама!

Bajo

Dobro reče jedan prijatelj skoro 'imamo nezavisnost,ali nemamo drzavu' .

Bokelj

Zbog čega ovoliko neistina?! Otac Mijailo je samo rođen u Africi sticajem okolnosti a cijeli život od 5,6 god živi u Tivtu. Nema zavrsenu teolosku skolu?? Bombardovanje ga je zateklo na odsluzenju redovnog vojnog roka u 63 padobranskoj 99-te godine. Zasto ovoliko neistina,kako vas bre nije sramota.