14 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Živa istina

Predrag Marković u "Živoj istini"

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • viber

Sreten Vujović

" Srbija pribavi iz Crne Gore što veći broj mladića iz najuglednijih familija, da im dade stipendije i da se školuju u Beogradu. Oni imaju biti naročito vaspitani da budu, pod ovim ili onim vidom, protivu Crne Gore, a da rade za Srbiju i njenu dinastiju, naročito kad se budu povratili u svoju domovi

Sreten Vujović

U hrvatskom časopisu Evropa, pukovnik Pešić u Memoarima piše "MOj zadatak je bio da vojno, ekonomski i politički uništim Crnu Goru"

Ećo Edin

Bravo Darko majstoreeee. Neka nisi dao tome “majsoru” za istoriju, prepotentnom sveznalcu da progovori ????????????

Baba

Sjajna emisija-razotkrivanje najgnusnijih laži i neznanja.Počeću da žalim mrzitelje svega crnogorskoga i da se molim da ne crknu od mržnje.Do tada, DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

max

Iskreno vjerujem,da ,,ovo,, nije i neće biti,nama ipak najbliža,Srbija.Ipak,dokle god je ovog otrova,u javnom životu Srbije,plašim se...Razvali ga Daśa!

Jaz

Ko je ovdje uopste bio gost, ko je vise pricao?????

danilo s.

Pokazalo se da velejsrpske istorijske laži i falsifikati nemaju šanse protiv istine? Ovaj arogantni (u srbijanskim medijima), doktor istorijskih nauka, ličio je na preplašenog djaka koji ne zna odgovore. Moram priznati da sam bio iznenadjen njgovom lakom predajom? Doduše Darko je bio u punoj formi.

S. Vujović

a da rade za Srbiju i njenu dinastiju, naročito kad se budu povratili u svoju domovinu. Treba od njih stvoriti političke janjičare, da zakolju i svoju rođenu majku. "

S. Vujović

UPUTSTVO ZA POSRBLJAVANJE CRNOGORACA Odlomci pisama knjeginje Darinke Obrenović Milanu Piroćancu (sekretaru knjaza Nikole) 1866. g. (izvor Srbija i oslobodilački pokreti. SANU, Beograd, 1983, 538)

Razvali ga, Dasa!

Neka si ga, Darko, docekao! Kakav gost, takav docek! Kamo srece da svi Crnogorci brane svoju istoriju i kulturu kao sto je cinjenicama brani Darko Sukovic. Ima nas, ima! Jer, mora biti PRAVDE. Ovaj POMOR CRNOGORACA I SVEGA CRNOGORSKOG MORA DA SE ZAUSTAVI. STO PRIJE, ionako NEDOZVOLJENO KASNIMO.

Justina

Pedja Markovic se dostojanstveno drzao, na pristojan i argumentovan nacin branio i Srbe i prave Crnogorce. Zao mi je sto niste pazljivo slusali, nego pratite agresivno ponasanje g-dina Sukovica i sticete utisak na osnovu toga da je bolji od sagovornika. Novinar bi da bude i gost i voditelj.

aco

e kakvog covjeka, Sehovic ga ubije sa cinjenicama i logikom, a on samo prebaci na drugo ni jednom nije rekao jeste ili dobro na neku istorijsku cinjenicu , stvarno mi se bio zgadio, sa onim podmuklim osmijehom, priton nikakav istoricar.

Realista

Pametnome dosta,Srbija ne odustaje od pravljenja falsifikata koji je puno koštaju. Gubljenje Kosova je jedna od tih poslijedica… Tužno je bilo gledati istoričara kome novinar drži čas istorije sa sve činjenicama. Svi mi koji smo imali neke nedoumice jasno nam je da Srbija namjerno pravi falsifikate.