14 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

13.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Vandali oskrnavili objekat Crnogorske crkve u Nikšiću

Autor: Antena M

  • viber

Mladen Lučić

Svi Ristovi pulni su ovakvi, samo sto su dotični dobili zeleno svjetlo da nacrtaju šta im je na dušu.

mr

@Mladen Lučić, e da su oni jedini dobili zeleno svijetlo za sva nepočinstva i bezobrazluke, koje nesmetano izvode! Dok je god prioritet punjenje dzepova, nema tu ni drzave ni jada! A ovi su to očito, za razliku od nas, na vrijeme shvatili!!!

H. Novi

Ovakve treba na trg kao nekad za stub srama vezat, pi vidi se ko im je mentor Amfilohije ih uči kulturi...

Nikola

E jadna nam je država kad je ovo doživjela jedina prava crkva, dok ove okupatorske sijaju, jesmo li se za ovo borili da svi mogu da mašu raznim zastavama i da je ponižavaju, isto tako ono sprdanje sa crnom gorom u sred H novog, Biće da nas niko nike terao. DOKLEEEE

Ugrožene Posrbice

Kako su ugroženi Srbi u Crnoj Gori ovo je neviđeno... U suštini najviše se Srbima prašta, ovi što su pokušali državni udar još uvjek slobodno šetaju ulicama... Naše posrbice su najviše uglavu ugrožene!

Bosiljka

Jedini crkveni objekat đe se vijori crnogorska zastava biva ovako sramno oskrnavljen. Đe su borci za ljudska prava, đe su ombudsmani da štite ako neće crkvu onda zastavu! Sramno! ....

vuko

Pripadnici mladih nove srpske demokratije u Niksicu mora da su srecni. Radujte se, vidjecemo ko ce se na kraju radovati.

bože oprosti im

ovo nijesu radili ni talijani ni njemci ni ustaše ni turci

Knjaz Danilo

Na tv vijesti ne cuh da su spomenuli ovu sramotu ali zato izjava Amfista protiv ministra kulture Bogdanovica medju glavne vijesti!

maki

nazalost, ali je cinjenica da je CG taoc sekte tkzv spc, i politike glume od vladajuce partije koja je i sama vecinski sacinjena od strukture iste. ja licno ne vidim izlaz iz ove sah mat pozicije, previse je zlo pustilo korjenje. jedino ako se neko nadje da ove "onomo njih" nekako ufura u trend CPC jer Cg-orci su inace narod ni vino, ni voda pa tako preko noci kako vjetar dune i oni promjene...???

Jelena

Izjava vladike Borisa: https://www.youtube.com/watch?v=gWGl6J-nZ3k&t=

A Bozja ti vjera !

Sankcije brzo... Rusiji , Srbiji moze i srpskim djelovima CG A nemojte dirat albanske zastave sto se viore pod okriljem i uzvicima UČK