12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Nimanbegu: Neprijatno sam iznenađen najavljenom prijavom

Izvor: portal rtcg

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Goli

Pa, koja je razlika između albanske, srpske ili bilo koje druge zastave!? Za Novi prijava, a za ovo ne treba... Druže Nimanbegu, to se zovu dvostruki aršini i nije primjereno za nekog ko je “vlast”! A, ono, nije primjereno nizakoga!!!

vuko

Meni albanska zastava ne smeta. Ali zasto Vama gospodine Nimanbegu smeta da pored nje stoji drzavna zastava za koju smo se i mi i vi izborili...

Mara

Gospodine Nimanbegu...niko vam ne osporava isticanje vase zastave...ali vi ste gradjani drzave Crne Gore i duzni ste da pored vase istaknete crnogorsku zastavu..kraj price!!!!!!

Misko

Ovo je nerazumno ponasanje doticnog,ako zakon tako nalaze potpresjednik Skupstine CG mora da postuje zakon i tacka,dosta je bilo i Vlada mora poceti da uvodi red u drzavu inace nastaje anarhija.

Katunjanin

Nije mi jasno sta je sa ovim covjekom , dali stvarno ne razumije i ima tako ograniceno shvatanje propisa i pravla koje trebaju svi da postuju jednako da bi nam Crna Gora bila svima jednako i pravo i obaveza .Naravno i nazalost uvijek ce biti odredjeni (manji procenat) politicara i mocnika od polozaja i sl.koji ce kad mognu to zloupotrebljavati