18 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Još jedan skandal na SO Budva: Ko je paroh koji je sjedio dok se intonirala himna

Izvor: Pobjeda

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

cuskija

ima jos jedna magarica desno sto sedi.

Podgoricanin

Treba ovom popu zahvaliti I lijepo mu pokazati gdje je granični prelaz. Naravno treba mu prvo odrediti kaznu.

momčilo

@Podgoricanin Backovići su Crnigorci i nemaju veze sa Srbijom. Tako da granični prelaz nije rješenje. Nije Srbija Goli Otok. razmisli malo.

Montenego

Ako je ovo Crnogorac kao što zbori ,ne bilo te Crna Goro.

Šćepan

Ovo su sjajne stvari, koje bi normalnoj državi samo pomogle da se otkriju sve “krtice” u državnom aparatu. O omalovažavanju države od strane SPC je više i dosadno ponavljati. Ali sama vlast mora konačno da odluči, oće li do kraja...ili će je ta ljubav ubiti! Volimo te Crna Goro!

Јоцо

@Podgoricanin, Не оправдавајући то што је урадио, јер је то урадио очигледно због самопромоције, не можеш црногорском држављанину, Бацковићу из Пјешиваца, да покажеш гранични прелаз. Чим има овога, значи да нешто није у реду. Морамо да се договоримо око симбола. Докле ћете да се инатите?

Dale

@Јоцо Naravno, ne treba protjerati crnogorskog državljanina. Ali, recimo, 30 dana zatvora djeluje kao adekvatna kazna. To bi mu pomoglo da prihvati tvoju razumnu poruku, ne treba se inatiti...

bosiljka

Zakon o poštovanju državnih simbola postoji, imamo tužilaštvo pa neka budu ažurni bar koliko su bili prema Mirni Nikčević!

Posmatrac

Mozes svakom neprijatelju drzave da pokazes granicu, pa neka je i Backovic iz Pjesivaca. Stavise ovaj je izdajnik domovine,a zna se kako se postupa sa izdajnicima!

BORIS

Ovaj ka Milo, 90ih ratovao a sad mirotvorac ahahahahaaha :D

Gaeta

Pop Backo nije ucestvovao u ratovima. Sluzio je vojsku u 63. padobranskoj 2000. godine. Oblačenje uniforme je samo dio performansa koji redovno izvodi. Saradnik srbijanske BIE.

Damjan

Kao neko ko poznaje ovog Backovica koji tek ponekad se prerušava u svješeničku odeždu, predlažem nadležnim institucijama da preispitaju njegov imovinski karton. E to bi bilo jako zanimljivo.