14 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Posljednji Amfilohijev udar

Autor: Antena M

  • viber

veselin

Prvo ovdje nije riječ o duhovnim i crkvenim pitanjima jer od 1920 ođe "svještenici" su obavještajni oficiri i politički agitatori. u crkvama u Crnoj Gori se isključivo vodi politička agitacija nema pomena Hristovog imena. Najveća odgovornost je naše službi bezbjednosti u trovanju našeg naroda!!!!!

Nikac Od Rovinja

Eto, to je to. Briljantna analiza, Popovićeva, u pravom trenutku i na očekivanom mjestu. I, ako je nekome promaklo: svi ovi sa kojima se Markovic sastajao, danas otvoreno ili podlački ruše Crnu Goru. A i brane je uvijek isti- ovi sa kojima se nikad nije sastao. Mudrima dovoljno, a i premijeru, nadati se.

Bravo! E viva!

Odličan tekst! Đe god je dosad sveca nosio tu mu više ni trava nije rasla. Ami "Quod licet lovi, non licet bovi". Svi sveci i svi zakoni su na strani Crne Gore. Ovi što u rukavicama zbore i izigravaju nevine bez zaštite Crnu Goru doživljavaju samo kao kasu iz koje treba uzimati koliko im treba.

Momčilo,Vrulja

Svaka čast g. Popoviću. Sve tačno i lijepo rečeno. No Risto se neće tako lako predati, jer ima veliku podporu Srbije i Rusije, ali važno je da je proces počeo...i da je nezaustavljiv !

mr

BRAVO!!! U centar... Da li preśednik Vlade, kao bivši policajac N°1, zna ko se sve nalazi u manastirima crnogorskim, krijuci se i bježeci od zakona, iz Hrvatske, Bosne i sa Kosova! Bilo bi jako dobro ako to zna!!!

Baba

Sve potpisujem, osim jedne sitnice: "... dvadeset hiljada LJUDI"- OSOBA, jer pravi ljudi, vjerni su svojoj vjeri i narodu, imaju obraza i ne pljuju po Državi koja je većini njih širom otvorila vrata 90-tih da je gaze i svojataju na najprizemniji način ljubeći skute popu Ristu i njegovoj kamarili.

Katunjanin

Bravo g.Popovicu ,u manje teksta se nije moglo vise reci .Skleroticni raspop ,koji u CG nema nista od svoga srca ,osim mrznje ,prosipso bi tudju krv , koji u masti razgovara s sotonom ,koji mu se (kako rece ) javlja u liku Svetog Petra Cetinjskog . Pomaze mu raspop ,ljoticevac koji je proceran iz svoje drzave ,a ovdje je sve dobio .

Katunjanin

Treba reci stranim drzavljanima koji prijete dolaskom da brane CG od Crnogoraca ,Da dobro razmisle ,oni biraju,ako dodju da nas napadaju u nasoj kuci , trebaju da budu svjesni i sve svoje izlazu legitivnom odgovoru .Svijet je danas globalno selo i do svakog i svacijeg se moze stici .

Crnogorka

Bravo Popoviću, čestitam. Kao i uvijek: direktno in konkretno.

Ratko

@Katunjanin,@Observe.Milim te kaži mi ko je raspop ljotićevac.Znam da popa Rista zouv morački minhauzen.