15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

2019.

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Đoko Orlandić

Vrhunska analiza, kao i uvijek. PS Jedino se ne slažem sa ocjenom o SDP i Ranku. Nije Ranko podržao zakon iskreno, da jeste ne bi bio u koalici sa najgorim klerofašistima. To je uradio iz poragmatičnih interesa. Naime, on zna da nije podržao zakon izgubio bi bar 2/3 glasača. Tih koje sada ima u magl

Srećna Nova

Da imamo još JEDNOGA ka što je Darko mirnije bismo spavali, mlogo.

Bojan Pavlovski

Gospodin Šuković kao da živi vreme SK CG. Neverovatna količina pristrasnosti i neznanja,pogotovo od njega,čovjeka koji vodi emisiju na RTCG!? Ili mu je možda to ulaznica za Javni servis "svih gradjana"? Nevjerovatno da gospodin sa slike sebe smatra kao patriotu..

Bravo

Bravo! Osim aviona iz susjedstva one vojničke gaće i čizme kod onoga barjaktara s bradom do poda na Blažovom mostu su bili "farovi" te svijesti i "bratskog" koda. I još prvi put se u javnosti od popova pominju Amfiju godine. čuvaj se Amfi od zla tvojega iz tvoje kuće,spremaju gajtan.

Ivo

Ružna vremena rađaju divne ljude. Jedan od tih divnih ljudi je Darko. Melem na ranu,to su vaše emisije i analize.

ja

"svaki čovjek je bitan!" ponoviću to što reče pametni čojek. obratite pažnju na ovo crnogorci. oprezno i pametno. dobra analiza! no na kraju se bojim da ponovo crnogorci ne izgube! a nadam se da neće. pazimo ko nas brani zastupa i sprovodi ovaj zakon!

Komso

Svaka ti je na mjesto Darko i rijetki su crnogorci koji danas smiju otvoreno da kritikuju i vlast i toboz opoziciju a posebno Ristove vragolije!!! Zelim ti svaku srecu !

danilo s.

@Bojan Pavlovski, A što je za vas patriotizam - voljeti tudju državu i okupatorsku crkvu? P.S. Odličan teks g. Šukovića.

Sanja

Bravo, Darko! Sreca sto imamo Antenu M pa prezivljavamo nekako ovu medijsku zabokrecinu u CG potpomognutu “elitom” iz NVO i stranim “faktorima”. Hvala vam, ostanite svoji i u Novoj!

Jovan

Sjajan tekst i analiza 2019.g od naseg Darka. Ziv bio i sve najbolje tebi Darko, tvojoj porodici ali i svim zaposlenim u Anteni M u 2020. godini. Isto zelim svim gradjanima Crne Gore i mojim Crnogorkama i Crnogorcima.

Mitar

Bravo Darko. Neka se postide i svi oni koje nije pomenuo, a radili su protiv Crne Gore. Oni koji se godinama kriju ispod raznih maski, oni koji pokušavaju da śede na dvije stolice. Vječno nam živi Crna Goro.

Katunjanin

Sto reci , osim ,briljantna ,sistemanticna ,tacna ,hrabra i tacna ,kao i bezbroj puta do sada .Zahvalnost Crnogorskih patriota AnteniM. i zelja za dalji uspon i srecu .

Danijel

Dobri moj Darko sve si u pravu, ali džabe učit i davat lekcije istorije ostvarenim ljudima, a oni su davno još bežali sa časova iste. Pozdrav iz Kotora, pa ako ćemo pravo, nek se SPC zapita gdje je bila kad Boka nije pripadala CG i šta bi bilo kada bi mi svi ustali na noge i prošetali CG.

Milosav

Lijep tekst. Umjerenost Vucica je interesnog tipa i nije sustinski protiv DF. Upitno je i koliko je DPS iskreno u ovoj prici, da li su u pitanju strateski ili vlastodrzacki interesi

zordan

Puno zdravlja , srece i uspjeha u 2020g svim zaposlenim u Anteni M -- najistinitijem i najboljem portalu u CG. Izvanredna analiza g . Sukovica kao i uvijek .