16 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

27.04.

20° / 10°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Potvrđeno: Vučić u Crnoj Gori na Badnji dan

Izvor: tanjug

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Podgoricanin

Ima li ko da reaguje u vezi "Srpskih Scetinja" I miješa ja od strane Srbije! Do kada će Crnogorska Vlast dozvoljava ti ulazak onih koji vrijeđaju Crnu Goru. Do kada će popovi koji nisu CG drzavljanin moći da prave haos i prijete Crnoj Gori sukobima. Kada će neko kazati sto ce I'm se desiti ako krenu protiv DRZAVE Crne Gore!!!!

Nikac Od Rovinja

Dobrodošao Vučiću, imamo na umu da si predsjednik susjedne drzave. Samo, povedi racuna o dvije stvari: dolazis nepozvan, a to ozbiljni drzavnici ne rade i- dolazis tacno dvije decenije od kad je istu stvar uradio Slobodan Milosevic. Srecnu Novu Vam zelim i puno mudrosti u njoj.

badnjak

Prema Vučiću treba u ovom slučaju postupiti kao što to rade na Kosovu!

mr

Nema razloga za bilo kakvu ljutnju nasih "glavaša", kad Risto kaze da je ovo "fildžan država", ako u nju može da upada i po njoj vršlja, kako se kome prohtje! Bilo bi dobro da Đukanovic i Markovic probaju da organizuju mitinge po Srbiji i pitaju đe se đedoše Crnogorci?! Malo morgen!

Fahro

A c.zveda nije smjela ni pod pratnjom hahaha

Zaro

Zakon je donesen, zvanično 08.01.2020. i tačka! Neka dođe, koga briga, zadnji trzaji pogubne politike od devedesetih do danas! Crna Gora ima i pokazala je moć i snagu države, nikako na štetu drugog no dostojanstveno i mudro kao što je to kroz istoriju radila.

Dule

Vule povedi sa sobom ovu srpčad tvoju iz CG ti si Ipak njihov predśednik...grotice oni evo 500 godina čekaju na to, a ako nijesi znao isti broj njih je bio i u doba kralja Nikole no tad nijesu imali Andra i Pipuna da ih osvijeste ko danas, pa što im vele, da su njima neđe drugo ognjišta, a ne ođe.

Kos

@Fahro,Da li nije smjela iline zasluzuje tu cas da se u takvom stanju odzi utakmica....Jednostavno _ako davo nece od tebe bjezi ti od davola...

Mrtvo slovo !

Zakon o crkvi je Mrtvo slovo ! Nikada ovakav kakav je nece ozivjeti dokle je naroda koji brani svoje svetinje !

Podgoricanin

@Mrtvo slovo ! Ja bi se zamislio pred takvom izjavom. Pogledaj kako su prosli svi oni koji su negirali Crnu Goru. Počevši od onog koji je 1920 dekretom po isto Crnogorsku Crkvu pa do onog poslednjeg predsednika CG koji je negirao CG i doveo je do 27 izborne jedinice. Uzmi istoriju i vidi kako su prosli I sto if je sve za desilo njih i Srbiju od 1918 do danas

štrbina

Bruka od naroda otrcana srpstva i badnjaka-15 generacija nijesu hajali za srpski narod i badnjake-od brige da Turskoj rađaju što više vojnika i sluga.A bruka od voćstva crnogorskog naroda i države što takvima dopušta junačenje po Crnoj Gori-da od Crnogoraca brane ono što su s Turcima otrcali

CG1

Ako neće vlast ima nas koji oćemo,dosadilo mi je vise da mi srpski popovi blokiraju ulicu,da čekam u kolonu. Oni se šepure, gadovi srpski,neće moći još dugo. I sad pokušavaju da posrbe Crnogorce. "Oni štite naše manastire od nas"' štite pravoslavne vjernike,NE,oni štite srpske ne(vjernike) i oteto..

Dobro dosao Presednice !

Dobro nam dosao ,sacekacemo te na hiljade ljudi da posetis sever junacko gnijezdo srpstva u pravom casu dolazis.

dr

Ko te pušti da kročiš na tlo ove države, poslije ovog večeras sto ste ponovo priredili, gori je od tebe!!!!!!!!