9 °

max 23 ° / min 9 °

Nedjelja

28.04.

23° / 9°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 13°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

"Kurir" slika što litija sanja

Autor: Antena M

  • viber

bodin crnogorac

Vid' budala? Ma ako im se zainatimo uzecemo im Beograd, hahhahahha... malo se salim, ali samo cu im poruciti da "mašta može svasta!" Za pravo, čast i slobodu Crne Gore !

Misko

Budimo iskreni da tako je to od 2006 god vidljivo svima osim Milu i DPS-u,sada litijama pokusavaju kazati kolio je njih i da vlast moze samo da posmatra,na zalost!

Fahro

@Misko Nebih se slozio sa tobom. Vide oni - on to odavno. Ali trebalo je kao prvo uci u NATO pa onda sve ostalo. Srbija je danas kao pusto ostrvo u NATO moru. Sve nesto vices i jauces ali te niko ne cuje.Pa nijesu ni zasluzili drugo, samo im pogledaj ko im drzavu vodi i sve ce ti biti jasno. A ovo smece od novina niko ne cita ko iole 2 grama mozga ima.

Rhaegal

"Snila baba sto bi rada". Zao mi je, ali njihove nacionalisticke i klerofasisticke pretenzije na teritoriju CG ostace samo na ovakvim mapama beogradskih glasila poput Kurira i ostalih. Ne zavaravajte se, nas je vise. Nek je Vjecna!

Bogradjanin

A sto mislite da mi svi koj smo porijeklom iz Crne Gore a zivimo u Srbiju udjemo u jednu stranku koja bi srusila Vucica na sledecim izborima!

KK

Mozda su im Tramp i Makron obecali prepustiti Crnu Goru ?! Tramp je izjavio na TV Fox da nikad ne bi slao USA vojnike da brane Crnu Goru a Francuzi su tradicionalno na strani Srbije. Kako 1918 tako i danas. Ne vjerujem da bi se oni tek tako usudili da rade sve ovo da nisu obezbedili njihovu podrsku

Pero

vidio sam ove zastave u jednom vozilu kod groblja u Škaljare, kako se dijele četnicima koji kasnije urlaju po starom gradu. Mislim da su davali po 20 eura za urlikanje

Nikac

Mnogo ste se Srbi naduvali samo da znate zivite u tudjoj drzavi Biliiste robovi 500 god a mi slobodan narod sto smo slobodu oruzjem I bitkama cuvali....samo da znate nebojimo vas se DA JE VJECNA CRNA GORA

58SINDON

@Bogradjanin,Beogradjanine Velikosrbijanci su vrlo bolesni. I to ne samo velikosrbi vec pola gradani Srbije postuju a velikosrbi su jos na vlasti. Trebalo bi razbijati velikosrbi s vlastima. Posteni srbijanci ce doci. Jer nece bit rata a cetnici uvjek izazivaju.

Montenegrin

@58SINDON,Samo pogledajte kartu na vremenskoj prognozi....koliko godina su crtali Sao krajine po Hrvatskoj...Bosni...Kosovo ne brisu...a sad.i Cg.... Sta reci ,uvijek su mali ljudi imali komplekse velicine