17 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Ne radi se o Zakonu, niti o imovini, ovdje je riječ o državi

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

LSCG

Prokomentarisa li kleronacionalisticko predstavljanje predsjednika opstina Savnik iz DPS? Nismo znali da imate svetosavce u svojim redovima i kosovskomitaše.

Zajedno ujedinismo se

Gospodine predsedniče, evo i crnogorci i srbi zajedno, ne morate više da brinete! Na molebane i litije .

Irishman

Gospodine Predsjednice Drzava jeste ugrozena ali se za njenu zastitu ne cini nista,svaki dan slusamo njihove prijetnje,otvoreno djeluju anticrnogorski mediji,uce djecu u skole da mrze svoju Drzavu,farbaju sto im je volja po nasim gradovima a mi trpimo!! Uradite nesto konacno!!

dragan

@Irishman, a sta da uradi kad je narod sasvim izmakao kontroli drzave / ne moze ceo narod da pohapsi

Misko

Da drzava je ugrozena,kako se odbraniti,potrebno je obnoviti crnogorski blok od partija koje cine vladajucu koaliciju i veoma bitno pridruziti im SDP i Crnogorsku(bez trojanca).Sve razmirice u pro crnogorskom bloku ostaviti sa strane za neka druga vremena,a sada udruziti pamet sa svim gore navedenima i oduprijet se zlu!

Irishman

@dragan, e pa nije cijeli narod izmakao kontroli,da jeste na ulicama bi bilo vise od pola Drzave,puno je vise nas kojima je ova Drzava svetinja bez obzira kojoj partiji pripadamo,i tu Drzavu cemo branit po svaku cijenu!!nikad vise 1918 i 1989!!!

Nikac

svi za odbranu drzave pod jedan nas Crnogorski bajrak,formidati I organizivati sve koji su spremni da se suprostave ovome zlu u nasu drzavu.

Jocko

@LSCG, treba mu Dati slobodno, iz vaspitnih razloga, pa neka litija..I ovako CE Taj u presudnom trenutku zabosti noz u ledja

Šćepan

Postoji mnogo činovnika koji misle da su Bogom dani ili da su prepametni, te da zato obavljaju svoje funkcije. Bahate se i ponašaju kao da se ništa ne dešava! Morate ih detektovati i shvatiti da od njih svi imamo samo štetu, pa da im je članska karta A4 formata! Napraviti skupine svih koji mogu i žele pomoći , i podijeliti uluge u ovom ratu koji traje! Volimo te Crna Goro!

Pero

https://www.danas.rs/nedelja/kome-smeta-crnogorski-zakon-o-verskim-zajednicama/

Milan

Ovdje je rijec o državi... A ja sam Država

Vrijeme je !

Cemu vakat tome i vrijeme,treba da odete milo i oslobodite ovu zemlju od diktature vase 30 gd cijo svijet vidi i zna da je ogromna steta ne za c goru nego i za svijet jedini komunista sa nepromijenjenom vlascu 30 gd to svijet ne pamti rekorder si vrijeme je da odes sam jer narod te vise nece .