Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Gojković kao (ne)iskorišćena paradigma

Autor: Antena M

  • viber

CG1

Svaka Vam čast gospodine Šukoviću.Gojković je na dočeku naše reprezentacije,pomenuo samo navijače iz Podgorice, ne reče iz čitave CRNE GORE,a bilo nas je iz svih krajeva NAŠE CRNE GORE. DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!!!!

Čaj u 11

Da li bi se Amfilohije slikao sa Gojkovićem da je njegov tim izgubio od Srbije, Hrvatske i Italije? Pitam za drugaricu.

Edin

Da barem nije vodio novinare sa sobom da ga slikaju. J dok je on selektor više ni jednu utakmicu neću gledat. !! Ne zbog toga kako se on izjašnjava ili , nego zbog toga što taj isti Amfillohije ne navija za CG, ne navija za Selektora i ne navija za sve one koji navijaju svim srcem za CG, nego čak slavi njihove poraze što reče naš dobri gospodin Šuković. Zato bi ovaj Selektor po meni mogao samo da pravi drušvo onom kome je ljubio ruku ????????????????

Dragan

Bravo Darko svaka ti je sveta. Nema veceg Crnogorca od tebe. To cijenim. I ako sam ja druge vjeroispovjedti ( katolik ) meni je Crna Gora jedina drzava i druge nemam. Teke da je vise nas takvih kao ja i ti postovani Darko

Novi

@Dragan Isto, kao da sam ja napisala...

Vuk

Ali onaj smrknuti lik Gojkovica tokom intoniranja himne i ne pjevanje iste gotovo svih vaterpolista ostavlja mučninu. Zato svaka čast rukometašicama i rukometašima.

Reprezentacija je ljubav volimo ih i kad gube

Nije sporan lični ośećaj za Boga! A bogme jeste za crkvu i za momenat u kojemu djeluje neko ko predstavlja zemlju. Ako ne voliš državu, zastavu himnu za koju se državu ti boriš? Ljudi u reprezentaciju dolaze zbog ośećaja a prifesionilizam ostave za individualne potrebe i novac!?Ośećaj srca i biraj

!!!

Perfidno,sa Amfijeve strane zelja da se pokaze da se i "crnogorski"sportisti rado setaju i da ih jos vise pridobije a podmuklo od strane Gojkovica jer je "dobro" izabrao tajming za ovo.U dogovoru.Gori je ovaj drugi.A jos rece da je mnogo znacila podrska crkve reprezentaciji.Posteno-ostavka!!!3,14

Novi

Niko mu nebi oduzeo njegova osjećanja i da nije bio tamo, sad se deklarisao, on je ipak sportista...

Feđa

On je eksponent velokosrpskog Jadrana , koji je odavno proćerao sve crnogorsko

Banja CT

V a z d a ! BRAVO! Ljudski i SPORTSKI!

Ilija

Šukoviću, svaka ti je na mjestu. Sve u detalje si odmjerio. Jedan si od rijetkih koji reaguje. Zato imaš moju podršku i za,, Živu istinu,,. Gojković je mogao otići na liturgiju u neki od HN manastira. Ovp je, ipak, njegov politički čin i nečastan je za sportistu, i to reprezentativca.

gagi

birati novog trenera repezntacije koji postujr grb koji nosi.

Nekom majka,nekom macaha

Bravo Gojkovicu!Zasto ste avion preusmjerili za Pg?Jer vam je odgovarao politicki momenat da bi na racun medalje likovali,a medalju su vam osvojili oni kojih se ne sjetite,oni koji nemaju uslove za trening,oni kojima su roditelji ostali bez posla zbog raznih Brkovica,koji se voze catarom u 21vjeku.