11 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

ČUVAJ SE SENJSKE RUKE!

Autor: Antena M

  • viber

Darko

Bravo.Tacno u cilj. Umrla canu i danu i univerzitet i inteligencija.Umrla crnogorska rijec.Ona hrabra cista i jaka.Svaka cast Jovane na hrabrosti i otvorenoj analizi. A poslije borbe bit ce generala i heroja. A tacna je i ova "temeljno vjerujucih ni za lijek".

bosiljka

U centar! Sramota za CANU, Univerzitet i tuzne intelektualce koji cekaju ishod dogadjaja, lise casnih izuzetaka koje mozemo na prste jedne ruke izbrojati. Vratice se u zivot kad se budu kandidovali za drzavne nagrade!

Solomon

Prvo Jovo, Jovane po prezimenu nisi Crnogorac, drugo Jovo Jovane rođen si i odrastao u Ulcinju a živeo u Sarajevu gde se ogromna mržnja u tvom srcu nakupila, pa vidiš tuđim očima i govoriš tuđim jezikom a predstavljaš se tuđom nacijom, jedino što je original je srpska latinica kojom pišeš Jovo.

Minja

@Solomon:Prvo,Solomone,nauci pravopis,pa komentarisi ovaj odlican tekst.I molim te-ijekavicom.

Sova

@Solomon Opa, sad je latinica srpska. Očekujem da, uskoro, arapsko pismo proglasite za srpsko, a nakon toga i kinesko. Imate li granica? Obraz vam nije smetnja, vidi se. Ne postoji srpsko pismo!

Fahro

NAZALOST sve je tacno do zareza i tacke. Ovo govorim vec mjesec dana: dje je ta Crnogorska akademska svijest? Zasto cute? Imali ih uopste? Trebali da nestanemo kao nacija pitam ja njih?U stvari, sta im je posao u ovoj drzavi?

andro

Sveto ime Jovan,dobija, zeru,na svetosti sto ga Vi nosite casni covjece.Citam vase textove i oneku knigu,ali ne sjecam se ubojitijeg socinjenija od ovog.I moja malenkost se dosta puta na ovom portalu i jos nekim,obracala i istom tonu.No mi cesto brisase komentare.Da ne povrijedim mrzitelje C.G. ...

andro

...i da nastavim.Milo jeste,nazalost,sam.Bar sto se tice ovih o kojima pisaste.Tih guzica kukavickih,kalkulantskih, koji sjede u svojim jazbinama pored telefona ili kompjutera,{ako znaju s njima upravljati} i cekaju rezultat bitke za C.Goru.Koju cemo,na celu sa Milom Velikim,sigurno dobiti.Svako dob

tomo

Pa sama vlada i DPS su ubili svaku slobodnu misao u CG. Dule najuri Radu sa UCG. DANU umjesto da se promovise u pravu nacionalnu akademiju uvenu a guja u njedrima CANU sisa li sisa drzavne jasle. Ajte svi tamo dje vam je mjesto a Crna Gora ce se znat podmladit pa kad, tad

Vitni Voren

Gospodine Nikolaidis, ako ovim tekstom nijeste lupili svakog casnog Crnogorca u glavu, onda nema nacina da dignu glas iz hibernacije jer, po navici, ocekuju da za njih poslove zavrsi iskljucivo prvi covjek. Kukavice su vazda cutale a sokolovi na sve načine branili ovu zemlju. Zdravo bio, sokole!

Ma, neka!

@Solomone, kad si tako pametan, sto se ne opismeni? I drugo, ako hoces tvojim stilom, ti si ođe stranac, i to s lošim namjerama. To je ocigledno, i nemoj nama " objasnjavati" ko je gospodin Nikolaidis.

Katunjanin

Ekononicno i matematicki i zivotno precizno a pjesnicki nadahntim rijecima ,nijeste bolje mogli oslikati CG zbilju .I neka vam plata bude ,topla i iskrena zahvalnost iskrenih CG patriota ,svih vjera i nacija koji ovdje zive (a najvise obicnog , postenog , naroda .I znajte ,covjek jednom umire ,kukavice su mrtvorodjene iako se hrane i disu (a zna se i sa cim )

Nermina

Bas se stalno pitam,sta je sa crnogorskim institucijama,sa ljudima koji se izjasnjavaju crnogorcima?Prosto ne vjerujem da su se sakrili u "misju rupu".Mozda su plasljivi ili se slazu sa ovim na litijama,koji klicu:"Ovo je Srbija"I "Milo lopove".Sramota,gdje je tu junastvo?