17 °

max 18 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vaterpolo

"Posjeta Manastiru isključivo privatna stvar, ne želim da neko skuplja političke poene preko mene"

Autor: Bojan Šuković

  • viber

acruvium

I ko sad laze? Amfilohije ili Gojkovic? Jedan od njih svakako!

Podji sam

Napušti sam, da ne trpiš više zastavu i himnu koju ne voliš. I sretnji ti bio put. Ovo što si uradio neprijateljski je potez.

Goli

Opet jadni komentari. Ratnohuškački. Tjerate i nas lojalne građane Crne Gore da pobjegnemo gdje god. Iako je Crna Gora moja država koliko i svakog njenog građanina! Ako svi odemo, ostadoste samo vi, vas par ‘iljada!!!

Pokd

Vlado ovdje se ne radi o tome je li to tvoj licni cin jer vecina nas ide u crkvu. Ali ne idemo u njih da nesto dokazemo i pritom uzgred povedemo novinara da nas slika i to pokaze.

Katunjanin

Tesko da bi u ovo povjerovao neko ko jos ide u osnovnu skolu .Takodje je jasno da toliko nijesi ogranicen ,da ne znas sto znaci ovaj postupak ,prema svim onimy koji su ucestvovali u ovoj medalji ,bilo samo emocijonalno ,ili direktnih od dna pa do igraca u bazenu .Nemoguce je ne znati znacenje rijeci tim,ekipa ,zajednistvo ,reprezentovanje .

Nebon

Gojkovicu, mozda nijesi zlonamjeran, sto je moguce, ali kako pobogu: nijesi ocekivao ovoliku prasinu? Sta si ocekivao? Ako su te pozvali, kao sto kazes, iskoristili su te da bi pokazali da, navodno, nijesu protiv Crne Gore. Laz,prevara, kao sve sto d njh dolazi. Jedini cestit potez je da das ostavku

Feđa

Nijesam znala da SPC ima svoju reprezentaciju. Ja mislila da igra reprezentacija države Crne Gore pa se čudim što se ne pjeva himna. Ma ajde ti Gojkoviću doma

Rade

Previše netolerantni komentari. Što se mene tiče, zadovoljan sam objašnjenjem selektora Gojkovića. Ni ja se više neću oglašavati ovim povodom.

Duško

Gojkoviću kada se intonira himna Crne Gore sa više ushićenja je sluša trener ženske rukometne reprenzetacije P. Johansen( Šveđanin) od tebe . Zašto?

goran

Vjerovatno te je Amfilohije postavio na mjesto selektora .On ce ti isplatiti premije i organizovati naredna takmicenja

Jocko

Ne znam Sto da kazem- reci da je ova posjeta manastiru bila kao I svaka druga je nevjerovatno.Prije bih rekao da se radi o svojevrsnom pravdanju zbog onakvog doceka, a Sto ne prilici jednom selektoru. Ali to je Samo moje misljenje.

vuko

Sramno je da na celu drzavne reprezentacije bude osoba bliska velikosrpskom nacionalizmu.

!!!

Posjetio manastir???Ti nijesi dosao turisticki nego si pozvan u manastir da podmuklo podrzis ove proteste popova i zaludjelog naroda.Znaci,smisljeno od Amfilohija si iskoriscen ali si i znao dobro sta ce se desiti.Ostavka pod hitno!!!I pravac na litije.

Irishman

Postujem Gojkovica jer je ipak uradio mnogo za nasu drzavu to se ne smije zaboravit,zgrijesio bih kad bi napisao nesto protiv njega,novljani ga najbolje znaju,oni mogu rec nesto sto ne znamo,licno mislim da ga je amfilohije iskoristio na podmukli nacin