14 °

max 23 ° / min 14 °

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

20° / 14°

Srijeda

15.05.

20° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Dio opozicije uslovljava dijalog sa Vladom, iz CDT-a poručuju: CG ne može da priušti još četiri godine blokade

Autor: Vladana Jovanović

  • viber

Crnogorski Betoven

Ne razumijem DF. Ako ima 200.000 litijaša na ulici , a to su njihovi glasači, ne razumije čemu razmišljanje o bojkotu izbora?

Misko

Izgleda da DPS-u jos nije jasno da ova polarizacija drustva datira jos od referenduma 2006,i da ce tako da bude dok god se SPC ne dovede u red u okvire pravnog sistema Crne Gore.Treba zvati one kojima je Crna Gora na srcu i patriotske snage,i tako treba sa time zivjeti i voditi ka napretku!

GeNiJe

nemamo mi unutrašnju krizu.mi smo napadnuti od strane Srbije i njenih satelita.oni imaju program kako da nas uspore na putu u EU.i u tome su veoma posvećeni.država mora da pokaže volju za odbijanje toga napada.

Sova

Demokrate su poručile Markoviću da prvo stavi van snage Zakon o slobodi vjeroispovijesti pa će tek onda prihvatiti razgovor, ali ne sa DPS-om već sa međunarodnom zajednicom. Isto to kažu iz URE. Pa, ko im brani da razgovaraju sa kim hoće? Ovo je demokratska zemlja. Šta hoće?

Nikola

CDT je moje ogromno razočaranje! Ni glas da ne puste na poplavu govora mržnje, pozive na nasilje, objavljivanje fotografija i trazenje adresa policajaca, kao da su lica sa potjernice, na ogoljeni fasizam, anticrnogorstvo i medijsku harangu... Milica i Koprivica, dvoje velikih antifasista i crnogorskih patriota, bez komentara. Ispadose Daliborka i Tea principijelnije.