23 °

max 23 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vulin u Kolašinu: Žao mi je što je sprska uniforma ovdje toliko strašna

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Eurodizel

Eto saznao si cemu sluzi Ministarstvo kuture - da sprijeci nekulturu, kič i sve što ide uz to. Uzgred, recenica "Žao mi je što je sprska uniforma ovde toliko strašna" u Rovcima, skoro pa je potvrda one narodne "oće jezik pravo"

CG1

Šta si očekivao, normalno da ne možete u uniformi druge države da se šetate po Našoj CRNOJ GORI,koju uzgred rečeno,tako fino satanizujet i pokušavate uništiti. Treba pod hitno zabraniti i vašim policajcima, da idu u uniformi kroz naše gradove! DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!!!!!

Ja

Mi Vuline, kada te vidimo u civilu nas obuzme takav "STRAH"koji se ne može opisati a kad bi te vidjeli u uniformi to bi za nas blo smješno jer ti nisi ni služio vojsku. Molim te reci nam kako je "TETKA".

Racko

Kada bi znao sta je ta uniforma radila po tim istim rovcima, ne bi se cudio a bogami da imas obraza ni dolazio. I dobri Pavle se u grobu okrece.

Jovan

A zašto bi ministar,civil dolazio u uniformi u drugu državu,osim za paradu i provokaciju? Niti je vojnik (nije čak ni vojsku služio),niti dolazi na vojnu vježbu. Došao raditi ono što najbolje zna,provocirati.

beba

Sto su se to sjetili Pavla poslije toliko godina? Ja ne znam da su mu obiljezavali godisnjice smrti do sada. Sto se uniforme tice, ne da je strasna, nego je ne mozemo vidjeti s obzirom sta je srbijanska vojska radila po Crnoj Gori. Ako gospodin ne zna, neka se edukuje, ali da cita istorijska fakta

Marko

Ne može srpska uniforma. On je jednom ovdje bila, u okupatorskob ulozi. NIKAD VIŠE.

Mario

@beba: Pavle isti kao Irinej ili Amfilohije?nijanse su razlike ali isti smjer.

Ko hijene

Isto ste ko hijene mrzitelji sve ga sto nije milovo i dps i ko sa vama takvima da ima suzivot zacaureni zaostali u 15 vijeku.

Katunjanin

@Ko hijene Mora da si sjedio ispred ogledala kad si pisao ovaj komentar .A svaki cestiti Rovcanin ima mnogo razloga iz proslosti da se grozi vase uniforme .Preci im se okrecu u grobove . Koga interesuje neka nauci citati i bit ce mu jasno .

Katunjanin

@Ko hijene Vi bas mozete da se pohvalite savremenoscu , A vama bi vise odgovaralo da se zovete Hadovci (po bogu podzemnog svijeta ) nego Hristu .

Jocko

Čemu uzbuđenje ? Jednostavno, nije po zakonu.